Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 15:08 Auto dla początkującego kierowcy !
Witam
Jako że mój braciszek odebrał prawo jazdy i rwie się do bycia kierowcą , szukamy auta do toczenia się po Lublinie z punktu A do B . Najlepiej auto na gaz ze względów ekonomi gdyż jest dziennym studentem .
Moja prośba o namiary na autka które mieszczą się w tych granicach i ich stan jest conajmniej dobry . Co do marki ogólnie nie ma upodobania choć ze wskazaniem na NIEMIECKIE wagony
do 5000zł
Czekam na pomoc !
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Ostatnio zmieniony przez wysek^^ Nie Paź 18, 2009 03:24, w całości zmieniany 1 raz
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 17:49
kup mu hultaja... szukalem taniego auta dla zony, zeby mial gaz i byl w miare wygodny oraz bezawaryjny a jak juz to tani i kupilem accenta w sedanie z 95 czy 96 roku. automat, sekwencja brc sequent (czy jakos tak), el szyby, w stanie technicznym naprawde przyzwoitym, przebieg potwierdzony fakturami z napraw w aso 120tys km... jedyny minus ze z zewnatrz byl poobijany i porysowany (ale nigdy nic powaznego) i zaplacilem za niego 4tys pln... ceny czesi sa wiecej niz smieszne: np tulejki met/gum na tyl po 13pln/szt, uszczelka dekla zaworow 20pln i to wszystko z hologramami i orginalne... pali od 8 w trasie do max 11 l lpg po miescie w korkach...
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Paź 18, 2009 10:50
wysek^^ napisał/a:
http://moto.allegro.pl/it...z_rej_2000.html
co o tym myślicie ?
wg mnie warto zobaczyc... jak mechanicznie jest ok to mozna brac... jak maska sie rozleci to druga mozna trafic taniej niz koszt samego malowania elementu
i radzilbym Ci szukac auta od razu z lpg bo montaz to ok 2tys pln a zawsze jeszcze cos wyjdzie to swiece, kable itp i dodatkowe koszta a przy budzecie ok 5tys pln jak kupisz auto z lpg za 4 to zawsze zostaje troche na dopracowanie szczegolow a tak to trzeba dokladac i okazuje sie ze auto nie wychodzi 5 a 7 czy 8 tys pln...
Ja tez nie jestem na "hultajami" nie mialem i nie planuje wiązać z nimi jakiejkolwiek przyszłości .... Ale Jaqb polecal mu jako pierwszy samochód oszczedny i tani, więc dalem przyklad calkiem niedrogi...