Siema moze wiecie gdzie najlepiej sie udać w Lublinie do kogoś kto zajmuje sie LPG
kto za rozsądne pieniadze zajmie sie regeneracja parownika firmy KME
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sob Paź 17, 2009 14:30
hmm pojedź na lotniczą tam się chłopaki znają i powinni coś w tym temacie doradzić ...
Tanio może być również na ul. nałęczowskiej naprzeciwko stacji benzynowej zjeżdzasz w dół choć jeśli chodzi o ten zakład to mam mieszane uczucia .
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
hmm pojedź na lotniczą tam się chłopaki znają i powinni coś w tym temacie doradzić ...
Slyszalem tez i ja ze sie znaja ale jak podjechalem z jakims problemem to z wejscia kazali wymienic swiece kable filtry zmienic dolot i mikser a potem sie pokazac u nich raz jeszcze..
Ze swojej strony polece Code na Krochmalnej, chociaz nie wiem czy akurat parowniki regeneruja
Znam pana Piekarza z łeczynskiej ale z cena to wyskoczył nie bede komentował u bociana na przemysłowej z ustawieniem komputerowym wyjdzie jakieś 260 złocisza a samemu bym sie za to zabrał ale ro parownik podciśnieniowy musi być wszystko szczelne nie chce zeby poprawiano po mnie xd
Zobacz na rowerowej 7- kiedys kiedys byłem tam z kumplem omegą 2,0 z holenderską instalacją i gość kazał uruchomić silnik ,coś podotykał pogazował i kazał wyłączyć silnik i podał nam diagnoze i koszt naprawy ,także konkretnie ,a jak z cenami i czy rzeczywiscie dobrze robią to nie wiem ale zapytać można
P.S.
ponoć 15 lat doświadczenia w instalacjach LPG
Telefon: (081) 534 51 37
Telefon: 0 602 388 665
_________________ Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
Faktycznie 15 lat to sporo ......
U mnie juz po problemie zrobiłem to na Przemysłowej (boczna Zamojskiej) u znajomego wział tylko za zestaw naprawczy + 2 reduktory i butle w koło mysle ze nie przepłaciłem
Dziekuje wszystkim za podpowiedzi byłem w kazdym zaproponowanym
przez was zakładzie no niestrety by byłlo drogo Dzieki