Auto: BMW E39 528i
Wysłany: Czw Paź 22, 2009 16:27
codziennie to tak do 0.30 powiedzmy max (dobre, tj dla mnie Shawarma naprzeciw MC i na Nałęczowskiej.. ujdzie, choć wolę ten pierwszy) -> mimo, że napisane, że codziennie do 2, a na weekendzie to i do 4 dasz radę tam na Skłodowskiej, u Turka pewnie nie dalej niż do 1..
Miodek róg Nałęczowskiej i Kraśnickiej obok MPK masz dobrego Kebaba do 2.00 w nocy (zazwyczaj dłużej) jakbyś miał tam wpaść to daj znać bo blisko mieszkam.
Dobrze kombinujesz kolego. Nie raz widziałem Twoje Civa, tak się zastanawiałem kilkakrotnie, że jeszcze Ci nie poleciał dowód za tą tablicę. Wyróżnia się auto.
Trzeba się jakoś wyróżniać. Kończąc OT powiem, że Twój model szczególnie w naszym rejonie nie jest specjalnie modyfikowany przez fanów JDM. 90% to Civic IV i V gen, ostatecznie VI gen, ale w 3 drzwiach. Ta jest chyba jedna z nie licznych zmodzonych w 5 drzwiach. Oby tak dalej pozdro.
Ale jestem najedzony, aż nie mogę zasnąć, jak widzę ten temat o tych kebabach to ten... no jakby to powiedzieć niesmacznie mi hehe.
Auto: ropniak
Wysłany: Pią Paź 23, 2009 11:58
gornik napisał/a:
róg Nałęczowskiej i Kraśnickiej obok MPK masz dobrego Kebaba do 2.00 w nocy
Robercik napisał/a:
smaczny jest, fakt
tu się nie zgodzę
Robercik napisał/a:
na Nałęczowskiej.. ujdzie
Ujdzie to dobra ocena,jak z braku laku morde czymś trzeba napchać.Zawsze dostałem ledwo ciepłego kebaba,a mięso pocięte "żyletką".
Spróbujcie kebaba na ul.J.Sawy z tyłu w bloku dużego jeszcze nigdy nie zjadłem tak kobitka pakuje,następny u Mustafy przy Viktorii,następny na deptaku ,pod Makro tylko teraz z Chemicznej trzeba podjechać no i za bramą krakowską zaraz po lewej.
Fakt w nocy to tylko za Bramą Krakowską i deptak zostaje dobry.