Auto: Bmw
Wysłany: Wto Maj 10, 2005 10:32
no niezłe ja kiedys sobie ściągnąłem taki filmik pt "Drift Bible" - japoński mistrz driftów uczy wszystkich trików, wszystko profesjonalnie nakręcone i pokazane, wypas dał bym wam to jakoś ale potrzeba by było ftp i 620 MB miejsca
Auto: Ford i rower
Wysłany: Wto Maj 10, 2005 12:53
JK-a jest dobra ...troche przesada z tymi bandytami ...no i kula nie przebije silnika??
co to za brednie??
ale co tam ja sie nie znam buhahahahah (no chyba ze to gumowe kule)
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
JK-a jest dobra ...troche przesada z tymi bandytami ...no i kula nie przebije silnika??
co to za brednie??
ja w zimie sie tak bawilem i wychodzilo mi ale z tego co pamietam to wpinalem 1dynke chyba a nie 2jke...
piotrek wroblewski przygotwal do rajdy mlodych mojego kolege... zrobil to na tyle dobrze... ze gosc w 2004 roku wygral rajd mlodych i dzis sobie smiga 206 jakby ktos byl zainteresowany to jak znajde...to moge jakies ksiazki w pdfie podeslac o technice jazdy
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
co to za brednie??
Pocisk pistoletowy (9mm) ani karabinowy (5,56NATO, 7,62mm) nie przebija bloku silnika. Do niszczenia pojazdow poza roznymi wyrzutniami (RPG, LAW) i granatnikami sluza ciezkie karabiny snajperskie (tak zwane przeciw-sprzetowe) jak np. M82A1, kaliber pocisku 0.5 CAL