A co do reszty, to nie mogę pomóc
U nas TV służy tylko do oglądania kablówki.
[ Dodano: Pon Cze 01, 2009 23:36 ]
A z TV jestem zadowolony. Nie jestem specjalistą, mięliśmy wcześniej 10-letniego Philipsa, także dla mnie ten Pana jest extra.
Olej Panasonica, przymieżam się od jakiegoś czasu do nowego TV i obecnie najlepiej inwestować w nowe plazmy Samsunga, które nie wiele ustępują Pioneerowi który oficjalnie wycofał się z ich produkcji i dewelopingu, ciekawą opcją są jeszcze LEDówki, ale to na chwilę obecną kosztują ciut przydużo, jak koniecznie chcesz LCD to Bravia, Bravia, Bravia...
Osobiście jestem posiadaczem 2 modeli Bravi seria w i v(zamiejiłem na Kdl32W4210)
Jesli chodzi o obraz Kdl32W4210 w full hd daje super ostry obraz o niebo lepszy niż V (porównywałem na blu-ray i up-scalu DVD ). przed zakupem testowałem i stałem nad wyborel albo seri w sony albo samsung L M w ...Jesli chodzi o OLED jeszcze nie opłaca sie w to inwestowac..
dobrze poradzono sobie z uzyskaniem czerni i bardzo dobrze radzi sobie z szybkością reakcji matrycy.
Spora ilość złączy,a szczególnie przydatny jest port na karty SD. Idealnie pracuje wbudowana w TV przeglądarka zdjęc oraz wideo. jednym slowem polecam - warto dolozyc i kupic 37"
wg. mnie marka jaka proponujesz jest dobrym wyborem ale lepiej doiwestowac aby nie miec potem niedosytu.....
wez jeszcze pod uwage ze TV LCD beda taniec a w przeciagu 1-2 lat i to bardzo stanieja.....powod szybko rozwijajaca sie technologia LED
ale tak to juz jest!!!!! trzeba sie z tym liczyc
ogplnie chce do tego kupic jeszcze Pioneer VSX-519V + DV320B + HTS006 Wenge
tak wiec bez szału, na wszystko chce przeznaczyć 3,5- 4 tyś ale to jst ostateczny max
Nie chce tez wydawac nie wiadomo ile kasy na TV ze względu na to iz jestem ograniczony przestrzenią, pokój nie jest za duży, tzn jest wąski a długi i z racji jego układu monitor/tv może byc tylko na długich ścianach od jednej do drugiej jest może 2,5m
i tak sobie kombinuje, ze teraz kupie jakis nie za drogi TV, a za 2 lata zmienie.
Tak mieszkam w tym LBN od 6 lat bez TV, tylko ten cholerny monitor i chyba w końcu dorosłem do zmiany
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Pon Paź 26, 2009 21:04
32" to jest najbardziej optymalny i max wybór rozmiaru w takim pomieszczeniu.Mała podpowiedz,że trzeba brać jak najnowsze bo to się rozwija bardzo szybko,a za chwile człowiek żałuje.Ja mam jak pisałem wcześniej Samsungi 2 z serii 6 i jestem bardzo zadowolony,teścio ma z seri 7 i różnicy nie widać,ale cenowo kupił za tyle co ja bo pół roku minęło .Ceny lecą na łeb,ale nie bierz w promocjach z marketów ,bo tam starocia wyprzedaja tylko sklepy internetowe,towar 100% pełnowartościowy z dostawą do domu a o 30% taniej bez łaski.Polecam sklep na 1maja.
chyba kupie tego sharpa co podałem na poczatku, ewentualnie moze dożuce pare gr i może jakis Akłos, nie chce wydawac dużo kasy, bo jak sie nie sprawdzi w takim pomieszczeniu to będe jeszcze bardziej żałował, ze wydałem kase a jest nie tak jak bym chciał
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę