Auto: Opel Astra F Polonez caro
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 23:30 wysyłkia kół czym najlepiej??
Mam pytanko czym najlepiej wysłac felgi i jaki byłby koszt?? Chodzi mi o felgi 13" z oponami 5 sztuk. Mniej więcj jaki koszt w jakiej firmie no i jak trzeba pakować w pudło czy poprostu w folię?? Wysyłka z Lublina do Szczecina.
Mam pytanko czym najlepiej wysłac felgi i jaki byłby koszt?? Chodzi mi o felgi 13" z oponami 5 sztuk. Mniej więcj jaki koszt w jakiej firmie no i jak trzeba pakować w pudło czy poprostu w folię?? Wysyłka z Lublina do Szczecina.
pytanie pierwsze z serii czepliwych
- dlaczego piszesz w tytule o wysyłce felg skoro chodzi o wysyłkę kół ?
jak nie jest to pilne to mogę Ci to wysłać za jakies 50zł jeśli bez pobrania
koła najlepiej spakować " do kupy " w dwie paczki w jednej dwa a w drugiej trzy koła
same felgi jestem w stanie wysłać jedną paczką za 35zeta
rolka taśmy i folią strech później i wystarczy
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Paweel jak możesz daj jakiś kontakt do siebie, mam parę pytań co do wysyłki bo dużo puszczam po Polsce akumulatorów, może będziesz w stanie coś zaproponować?
Wysłany: Czw Lis 12, 2009 18:56
BOSEK, ale ja nie mogę jakos napisac nic na GG bo nie ma podanego numeru (jest ukryty) a ja potrzebuje wysłać koła (felgi aluminiowe z oponami 5 sztuk) więc raczej przekroczy 31 kg
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 19:32
Mam proźbe ma ktos może firme i podpisana umowę z jakimś kurierem?? Bo koła ważą około 70kg więc mam mały problem z wysyłką, a nie mam jak się skontaktować z Paweel,
Więc jakby ktoś miał mozliwość tańszej wysyłki to prosze o kontakt może być tutaj lub na GG 2089145 bo jutro rano potrzebuję wysłac ta paczkę lub koło południa. Z góry wielkie dzięki. wysyłka jak w miare tania to jakiś czteropak dorzucę