Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Sob Paź 03, 2009 21:39 Re: Gdzie w LUBLINIE......
Gelo lbn napisał/a:
Cześć potrzebuje kontakt lub adres na gościa który regeneruje reflektory samochodowe.... W LUBLINIE lub OKOLICY ....
Z Góry dziekówa
[ Komentarz dodany przez: bodek: Sob Paź 03, 2009 18:34 ]
Twój temat jest niezgodny z zasadamiJeśli nie zmienisz tematu zamykam wątek, a Ty dostaniesz OSTRZEŻENIE, lub zablokujemy Ci konto.
Auto: 80q Competition
Wysłany: Nie Lis 15, 2009 10:57 Regeneracja odbłyśnika w lampie.
Wykopuję bo nadal szukam Galwanizera, który w Lublinie lub okolicach będzie w stanie zregenerować odbłyśnik. Słyszałem, że taka firma znajduje się w Świdniku, ale nic konkretnego nie mam. Jeśli ktoś coś wie, dajcie znać bo mi się kończą pomysły.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 18:52
GALWANEX S.C
Jakubowice Konińskie, ul. 5
081 5012060
Podjedz poproś może zrobią
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Uzyska, uzyska Tylko w tym mieście wszyscy nakładają Chrom techniczny, podskocz na Chodźki żółty budynek przy stołówce zaraz przy skrzyżowaniu ze Smorawińskiego, robiłiem u nich kiedyś jakieś pierdoły i wyszło lustro, wejście od tylca.
Auto: 80q Competition
Wysłany: Sro Lis 18, 2009 21:53
KIT GTO napisał/a:
MACIOR napisał/a:
nakładają Chrom techniczny,
o to mi chodziło, a na Chodźki to przypadkiem nie pokrywają DLC, bo widziałem jak ciemne rzeczy od nich wychodzą, a nie lustro
Po kilku godzinach różnych prób i pukania do wielu drzwi, dotarłem na Chodźki, niestety człowieka odpowiedzialnego za tą robotę nie było, ale poinformowali mnie, że da się to zrobić. Byłem w jego pracowni i widziałem, że wychodzą lustra, więc myślę, że temat ogarnięty.
Pozdro.
edit:
Nie zrobią mi tego, ani tam ani nigdzie w Lublinie czy okolicy. Temat nie do ogarnięcia u nas. Po 3 dniach i 200 km po rejonie odpuszczam.