to poprostu ma sie nazywac modern warfare 2 jako spin-off , a seria call of duty ma byc osadzona w WWII. Lada dzien preazentacja pełnego trailera i nawet szybka premiera po wakacjach o tą gre sie nie boje za spiernicza...
czesto gram w w cod 4, chodz ostatnio cały czas gram w cod 6 lub jak kto woli modern warfare 2, zajeb*cie sie w to gra o wiele lepsza od cod 4, oczywiscie gram tylko przez internet na pc
w grach internetowych szybkosc internetu nie ma takiego znaczenia, o wiele wazniejsze jest stabilnosc łacza jezeli bedzesz miał kiepskie pingi lub rozłaczenia to nie pograsz
MW2 odgrzany kotlet na który nabrało się parę milionów osób, szkoda kasy, lepiej poczekać na Bad Company 2, gram w betę i jak narazie jest miodzio a na dzień dzisiejszy polecam http://www.quakelive.com
Auto: brakk
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sty 2007 Posty: 34
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 16:45
MACIOR napisał/a:
MW2 odgrzany kotlet na który nabrało się parę milionów osób, szkoda kasy, lepiej poczekać na Bad Company 2, gram w betę i jak narazie jest miodzio a na dzień dzisiejszy polecam http://www.quakelive.com
Można pobrać z PSN? aa i mam pytanie do posiadaczy PS3, grał ktoś lub gra w Uncharted 2: Among Thieves? Także nosze sie z zamiarem zakupu, bo wkońcu będę miał TV z full HD u siebie w pokoju i odkurze czarnulke
A wracając do tematu to grałem w każdego CoDa, więc tego też przepuścić nie moge,:)
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Sob Lis 21, 2009 17:35
Piter napisał/a:
Uncharted 2: Among Thieves
Mam to.Gra jak interaktywny film. Na multi też fajnie zrobiona można pograć ,ale nie ma kiedy bo COD katuje i nie ma czasu na reszte gier,chociaż 5ostatnio zakupiłem nowych i leżą nietknięte.Jak coś mój nick rafirud na ps3. Macior mam Cię w znajomych ale nigdy nie zaczepiam,bo grasz w co innego niż ja.Skąd masz bete Bad Company 2 ???
jaki odgrzewany kotlet premiera była tydzen temu a gra jest super gra w dnia 7 milionow graczy, troche nie rozumiem tych waszych kotletow no ale chyba 7 milionow mowi za siebie gra jest naprawde git