Auto: bmw e30
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 19:26 lozyska kol przednich do bmw e30
witam panowie jakiej firmy polecacie lozyska bo szykoje mnie sie wymiana a na rynku jest sporo wynalazkow chcialbym zeby troszke polataly jak wymienie dlatego pytma co polecacie dzieki za odp.pozdro
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Czw Lis 19, 2009 19:46 Re: lozyska kol przednich do bmw e30
rafcio napisał/a:
witam panowie jakiej firmy polecacie lozyska bo szykoje mnie sie wymiana a na rynku jest sporo wynalazkow chcialbym zeby troszke polataly jak wymienie dlatego pytma co polecacie dzieki za odp.pozdro
ja np. polecam stosowanie interpunkcji a w szczególności przecinków
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Lis 22, 2009 21:53
rafcio napisał/a:
to to wiem ale cena do mojego auta straszna za sztuke
jak zalozysz byle jakiego chinczyka to moment bedziesz wymienial... wkalkuluj sobie wymiane kilku chinczykow (plus marnowanie czasu) i zrozumiesz ze lepiej zalozyc SKF czy ruvila...
to to wiem ale cena do mojego auta straszna za sztuke
Powiem ci tak kolego też pytałem i to znawców jakiej firmy i każdy mówił pierwsze SKF jak nie będzie to RUVIL i wybrałem SKF do mnie jakieś 180zł sztuka ale jestem zadowolony i wymieniłem dwa na przodzie z takimi sprawami nie ma co oszczędzać to nie tłumik jak bym miał sprzedać auto wsadził bym taniochę ale że robię sobie to nie oszczędzam takie moje zdanie