FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kolejny wybuch silnika na Dożynkowej
Autor Wiadomość
ctv 
Specjalista

Auto: diesel
Wysłany: Pon Maj 16, 2005 22:20   Kolejny wybuch silnika na Dożynkowej

Niestety życie zmusiło do napisania odpowiedzi z naszej strony :mad:
Chciałbym wyjasnic te chore plotki,krążace na miescie na temat mojej firmy.
Żadnego silnika do tej pory nie wysadzilismy :spoko: nic nam nie wybuchło :spoko:
Madafaki żadnej na koncie nie mamy,wszyscy klienci są zadowoleni!
Pana który poszukuje uszczelki pod głowice do golfa III nie znamy,ani tego auta na oczy nigdy nie widzielismy! tym bardziej nie uturbilismy na 200km
Ludziom gadającym te plotki radzimy zajac sie własną robotą :pissing:

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Pon Maj 16, 2005 22:33   Re: Kolejny wybuch silnika na Dożynkowej

ctv napisał/a:
Niestety życie zmusiło do napisania odpowiedzi z naszej strony :mad:
Chciałbym wyjasnic te chore plotki,krążace na miescie na temat mojej firmy.
Żadnego silnika do tej pory nie wysadzilismy :spoko: nic nam nie wybuchło :spoko:
Madafaki żadnej na koncie nie mamy,wszyscy klienci są zadowoleni!
Pana który poszukuje uszczelki pod głowice do golfa III nie znamy,ani tego auta na oczy nigdy nie widzielismy! tym bardziej nie uturbilismy na 200km
Ludziom gadającym te plotki radzimy zajac sie własną robotą :pissing:

oj stary pogódź sie z tym ... takie życie że zamiast zająć się swoimi sprawami lepiej obrabiać komuś du.pe ... i to mnie w tym mieści/kraju wkurwia .... mentalność ludzi !!!

:( :( :( :( :(

BROOKLYN 
znawca

Auto: wiertarka
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 00:02   

naprawde smutne, ale czemu ma sluzyc ten temat? :S

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 05:23   

BROOKLYN napisał/a:

temu że jakaś popierdółka zamiast wsadzić nos w swoje sprawy pier.doli na około od rzeczy nieprawdę i wprowadza ludzi w błąd.W związku z tym robi antyreklamę firmię zajmującej sie z tego co zrozumiałem tuningiem silników.

jakieś dokłądniejsze info Ci potrzebne czy zrozumiałeś już ? :|

Hugo 
prawdziwy tuner
Audimaniak

Auto: Audi A4
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 05:42   

Paweel napisał/a:
BROOKLYN napisał/a:

temu że jakaś popierdółka zamiast wsadzić nos w swoje sprawy pier.doli na około od rzeczy nieprawdę i wprowadza ludzi w błąd.W związku z tym robi antyreklamę firmię zajmującej sie z tego co zrozumiałem tuningiem silników.

I dlatego ch** w du** takim frajerom :mrgreen:

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 06:25   

Danelczyna o odprężenie już niepytasz :fucku:

Vesti 
drag czempion
FUCKING GREAT

Auto: F7P
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 08:29   

Maciek ))

TTomek 
streetracer

Auto: T.C.T;A5Tred;UnoT;A8 AKG
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 08:44   

CTV , po prostu trzeba się przyzwyczaić że ludzie gadają i takie ploty powstają .
o każdej firmie zajmującej się przeróbkami krążą "legendy" , bajki , a czasami prawda ale w "locie plotki" trudno sie zorientować co jest plotką a co prawdą , zwłaszcza w średniej wielkości mieście , gdzie czasami ludziom się nudzi , albo nie ma o czym innym gadac bo sie mało dzieje.

Najlepszym wyjściem jest robienie swojego , i udowadnianie swoich kompetencji poprzez udane mody , im ich wiecej tym mniej znaczący bedzie jakiś tam wybuch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No i ważna zasada : samemu również unikać rozpuszczania plot i niesprawdzonych wieści nt innych bo czasami robi się "sprzężenie zwrotne " , historia koło zatacza i robi sie niepotrzebny bajzel :/ :/

Kuba 
pr0 killer

Auto: Malarz
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 09:37   

Amen

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 10:24   

o tej sprawie sam pytales mnie czy juz slyszalem bo cale miasto trabi... TYLKO ZE TO BYLO 31.01.05 :o . pozniej z serwisu danelczyka info: ze "CTV wpadl na serwis i sie pytal czy golf taki i taki byl odprezany bo cos majstrowali przy cisnieniu doladowania i im wybuchl" !! (pamietasz? mowilem Ci o tym, ale na tyle glosno rozmawialismy ze slyszala nas polowa osob stojacych na kraku), a informacje takie wyplynely na miasto z serwisu danelczyka, a o tym ze cos wybuchlo czy wybuchniety golf to sam pytales czy przypadkiem nie odwiedzal innych firm... wiec sam nie rozumiem dlaczego TERAZ dopiero sie nagle przejmowac takimi pierdolami? bo to pierdoly.

Ja tez slyszalem ze podobno mi silnik wybuchl... :haha: to prawda, tylko ze w trabancie 3 lata temu :haha: :haha: :haha: wiec wszelakie tego typu plotki przynajmniej poprawiaja humory, a czasami tez wkurwiaja. niestety, ale czego to ludzie nie wymysla. ktos sie dowiedzial ze wyjalem silnik - to drugi juz dopowiedzial A nastepny B C i D i tak bylo jest i bedzie.

jak narazie to slyszalem inna plotke, ze to silniki dosc mocno wybuchaja u 2 roznych firm na ul.kunickiego... i ze nalezy je z daleka omijac... i to takie sluchy z dozynkowej dochodza na miasto...

a sam mowiles cos o tym zeby sie zajac wlasna robota.

ctv 
Specjalista

Wysłany: Wto Maj 17, 2005 11:01   

MACIOR napisał/a:
Danelczyna o odprężenie już niepytasz :fucku:

wyjasniam,zapytalem o stopien kompresji w 2.0 benzin i tyle,usłyszałem 10.5 powiedzialem a to trzeba go odprezyc i poszedlem :)

kfak napisał/a:
o tej sprawie sam pytales mnie czy juz slyszalem bo cale miasto trabi... TYLKO ZE TO BYLO 31.01.05 :o . pozniej z serwisu danelczyka info: ze "CTV wpadl na serwis i sie pytal czy golf taki i taki byl odprezany bo cos majstrowali przy cisnieniu doladowania i im wybuchl" !! (pamietasz? mowilem Ci o tym, ale na tyle glosno rozmawialismy ze slyszala nas polowa osob stojacych na kraku), a informacje takie wyplynely na miasto z serwisu danelczyka, a o tym ze cos wybuchlo czy wybuchniety golf to sam pytales czy przypadkiem nie odwiedzal innych firm... wiec sam nie rozumiem dlaczego TERAZ dopiero sie nagle przejmowac takimi pierdolami? bo to pierdoly.

Ja tez slyszalem ze podobno mi silnik wybuchl... :haha: to prawda, tylko ze w trabancie 3 lata temu :haha: :haha: :haha: wiec wszelakie tego typu plotki przynajmniej poprawiaja humory, a czasami tez wkurwiaja. niestety, ale czego to ludzie nie wymysla. ktos sie dowiedzial ze wyjalem silnik - to drugi juz dopowiedzial A nastepny B C i D i tak bylo jest i bedzie.

jak narazie to slyszalem inna plotke, ze to silniki dosc mocno wybuchaja u 2 roznych firm na ul.kunickiego... i ze nalezy je z daleka omijac... i to takie sluchy z dozynkowej dochodza na miasto...

a sam mowiles cos o tym zeby sie zajac wlasna robota.

tak tamtą historie z 31 olałem,ale wczoraj dowiaduje sie ze kolejny silnik wybuch :mad:
nigdy nie powiedziałem że jakiekolwiek silniki wybuchły na kunickiego!ja o takich przypadkach nie słyszałem,a to co opowiadają mi klienci wsadzam miedzy bajki
Ostatnio zmieniony przez ctv Wto Maj 17, 2005 11:07, w całości zmieniany 1 raz  

siwy 
speed demon

Wysłany: Wto Maj 17, 2005 11:05   

no, to wszystko jasne, czyli powtorze to co rozmawialismy na kraku 2 miechy temu :mrgreen:
pewnie bylo tak:
Ty sie spytales, ten pan powtorzyl to koledze, kolega zrozumial ze pytales sie czy byl odprezany, powiedzial koledze, kolega zrozumial ze pytales sie czy byl odprezany bo pewnie wybuchl i juz wiesz w jakiej formie znalazlo sie to na miescie :wow:

ja bym to olal, albo najpierw porozmawial w serwisie...

Pozdrowka

ctv 
Specjalista

Wysłany: Wto Maj 17, 2005 11:11   

jutro sie tam wybiore,zobaczymy jak bedą ze mna rozmawiac,i byc moze napisze kilka histori z tego cudownego serwisu

siwy 
speed demon

Wysłany: Wto Maj 17, 2005 11:14   

aha to przepraszam, gdyz myslalem ze to dalej chodzi o kryptonim 31 (czyli sprezenie golfa 2.0)

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 13:27   

a mi moja niunka strzelala dosyc czesto... kiedys... i to strzelala tak ze ludzie z ulic uciekali :D (dzieki totalnemu beztalenciu i checi zysku firmy gazowniczej z "alei cyklistow" :mad: )
ale to juz na szczescie przeszlosc bo od remontu silnika i profesjonalnego podejscia do sprawy gazownikow z lotniczej nie bylo nawet jednego prukniecia...
a co wybuchow silnikow to slyszalem ze w LBNie to norma :D w koncu tyle teraz aut jest pouturbianych i takie moce maja nieziemskie ze nie ma co sie dziwic :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi