Auto: diesel
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 151
Wysłany: Pon Maj 16, 2005 22:20 Kolejny wybuch silnika na Dożynkowej
Niestety życie zmusiło do napisania odpowiedzi z naszej strony
Chciałbym wyjasnic te chore plotki,krążace na miescie na temat mojej firmy.
Żadnego silnika do tej pory nie wysadzilismy nic nam nie wybuchło
Madafaki żadnej na koncie nie mamy,wszyscy klienci są zadowoleni!
Pana który poszukuje uszczelki pod głowice do golfa III nie znamy,ani tego auta na oczy nigdy nie widzielismy! tym bardziej nie uturbilismy na 200km
Ludziom gadającym te plotki radzimy zajac sie własną robotą
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Pon Maj 16, 2005 22:33 Re: Kolejny wybuch silnika na Dożynkowej
ctv napisał/a:
Niestety życie zmusiło do napisania odpowiedzi z naszej strony
Chciałbym wyjasnic te chore plotki,krążace na miescie na temat mojej firmy.
Żadnego silnika do tej pory nie wysadzilismy nic nam nie wybuchło
Madafaki żadnej na koncie nie mamy,wszyscy klienci są zadowoleni!
Pana który poszukuje uszczelki pod głowice do golfa III nie znamy,ani tego auta na oczy nigdy nie widzielismy! tym bardziej nie uturbilismy na 200km
Ludziom gadającym te plotki radzimy zajac sie własną robotą
oj stary pogódź sie z tym ... takie życie że zamiast zająć się swoimi sprawami lepiej obrabiać komuś du.pe ... i to mnie w tym mieści/kraju wkurwia .... mentalność ludzi !!!
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 05:23
BROOKLYN napisał/a:
naprawde smutne, ale czemu ma sluzyc ten temat?
temu że jakaś popierdółka zamiast wsadzić nos w swoje sprawy pier.doli na około od rzeczy nieprawdę i wprowadza ludzi w błąd.W związku z tym robi antyreklamę firmię zajmującej sie z tego co zrozumiałem tuningiem silników.
jakieś dokłądniejsze info Ci potrzebne czy zrozumiałeś już ?
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: Audi A4
Skąd: Polska Pomógł: 4 razy Dołączył: 27 Lis 2004 Posty: 691
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 05:42
Paweel napisał/a:
BROOKLYN napisał/a:
naprawde smutne, ale czemu ma sluzyc ten temat?
temu że jakaś popierdółka zamiast wsadzić nos w swoje sprawy pier.doli na około od rzeczy nieprawdę i wprowadza ludzi w błąd.W związku z tym robi antyreklamę firmię zajmującej sie z tego co zrozumiałem tuningiem silników.
CTV , po prostu trzeba się przyzwyczaić że ludzie gadają i takie ploty powstają .
o każdej firmie zajmującej się przeróbkami krążą "legendy" , bajki , a czasami prawda ale w "locie plotki" trudno sie zorientować co jest plotką a co prawdą , zwłaszcza w średniej wielkości mieście , gdzie czasami ludziom się nudzi , albo nie ma o czym innym gadac bo sie mało dzieje.
Najlepszym wyjściem jest robienie swojego , i udowadnianie swoich kompetencji poprzez udane mody , im ich wiecej tym mniej znaczący bedzie jakiś tam wybuch
No i ważna zasada : samemu również unikać rozpuszczania plot i niesprawdzonych wieści nt innych bo czasami robi się "sprzężenie zwrotne " , historia koło zatacza i robi sie niepotrzebny bajzel
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 10:24
o tej sprawie sam pytales mnie czy juz slyszalem bo cale miasto trabi... TYLKO ZE TO BYLO 31.01.05 . pozniej z serwisu danelczyka info: ze "CTV wpadl na serwis i sie pytal czy golf taki i taki byl odprezany bo cos majstrowali przy cisnieniu doladowania i im wybuchl" !! (pamietasz? mowilem Ci o tym, ale na tyle glosno rozmawialismy ze slyszala nas polowa osob stojacych na kraku), a informacje takie wyplynely na miasto z serwisu danelczyka, a o tym ze cos wybuchlo czy wybuchniety golf to sam pytales czy przypadkiem nie odwiedzal innych firm... wiec sam nie rozumiem dlaczego TERAZ dopiero sie nagle przejmowac takimi pierdolami? bo to pierdoly.
Ja tez slyszalem ze podobno mi silnik wybuchl... to prawda, tylko ze w trabancie 3 lata temu wiec wszelakie tego typu plotki przynajmniej poprawiaja humory, a czasami tez wkurwiaja. niestety, ale czego to ludzie nie wymysla. ktos sie dowiedzial ze wyjalem silnik - to drugi juz dopowiedzial A nastepny B C i D i tak bylo jest i bedzie.
jak narazie to slyszalem inna plotke, ze to silniki dosc mocno wybuchaja u 2 roznych firm na ul.kunickiego... i ze nalezy je z daleka omijac... i to takie sluchy z dozynkowej dochodza na miasto...
a sam mowiles cos o tym zeby sie zajac wlasna robota.
Auto: diesel
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 151
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 11:01
MACIOR napisał/a:
Danelczyna o odprężenie już niepytasz
wyjasniam,zapytalem o stopien kompresji w 2.0 benzin i tyle,usłyszałem 10.5 powiedzialem a to trzeba go odprezyc i poszedlem
kfak napisał/a:
o tej sprawie sam pytales mnie czy juz slyszalem bo cale miasto trabi... TYLKO ZE TO BYLO 31.01.05 . pozniej z serwisu danelczyka info: ze "CTV wpadl na serwis i sie pytal czy golf taki i taki byl odprezany bo cos majstrowali przy cisnieniu doladowania i im wybuchl" !! (pamietasz? mowilem Ci o tym, ale na tyle glosno rozmawialismy ze slyszala nas polowa osob stojacych na kraku), a informacje takie wyplynely na miasto z serwisu danelczyka, a o tym ze cos wybuchlo czy wybuchniety golf to sam pytales czy przypadkiem nie odwiedzal innych firm... wiec sam nie rozumiem dlaczego TERAZ dopiero sie nagle przejmowac takimi pierdolami? bo to pierdoly.
Ja tez slyszalem ze podobno mi silnik wybuchl... to prawda, tylko ze w trabancie 3 lata temu wiec wszelakie tego typu plotki przynajmniej poprawiaja humory, a czasami tez wkurwiaja. niestety, ale czego to ludzie nie wymysla. ktos sie dowiedzial ze wyjalem silnik - to drugi juz dopowiedzial A nastepny B C i D i tak bylo jest i bedzie.
jak narazie to slyszalem inna plotke, ze to silniki dosc mocno wybuchaja u 2 roznych firm na ul.kunickiego... i ze nalezy je z daleka omijac... i to takie sluchy z dozynkowej dochodza na miasto...
a sam mowiles cos o tym zeby sie zajac wlasna robota.
tak tamtą historie z 31 olałem,ale wczoraj dowiaduje sie ze kolejny silnik wybuch
nigdy nie powiedziałem że jakiekolwiek silniki wybuchły na kunickiego!ja o takich przypadkach nie słyszałem,a to co opowiadają mi klienci wsadzam miedzy bajki
Ostatnio zmieniony przez ctv Wto Maj 17, 2005 11:07, w całości zmieniany 1 raz
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 11:05
no, to wszystko jasne, czyli powtorze to co rozmawialismy na kraku 2 miechy temu
pewnie bylo tak:
Ty sie spytales, ten pan powtorzyl to koledze, kolega zrozumial ze pytales sie czy byl odprezany, powiedzial koledze, kolega zrozumial ze pytales sie czy byl odprezany bo pewnie wybuchl i juz wiesz w jakiej formie znalazlo sie to na miescie
ja bym to olal, albo najpierw porozmawial w serwisie...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Maj 17, 2005 13:27
a mi moja niunka strzelala dosyc czesto... kiedys... i to strzelala tak ze ludzie z ulic uciekali (dzieki totalnemu beztalenciu i checi zysku firmy gazowniczej z "alei cyklistow" )
ale to juz na szczescie przeszlosc bo od remontu silnika i profesjonalnego podejscia do sprawy gazownikow z lotniczej nie bylo nawet jednego prukniecia...
a co wybuchow silnikow to slyszalem ze w LBNie to norma w koncu tyle teraz aut jest pouturbianych i takie moce maja nieziemskie ze nie ma co sie dziwic