Auto: Audi 100 C4 Avant
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Lis 2005 Posty: 415
Wysłany: Wto Lis 17, 2009 21:24
miracledrug2 napisał/a:
Ponury, ja tez chce zalozyc do swojej 100 C3 podłokietnik. Jak wyglada to u Ciebie? gdzie zakladales? sam? no i na jaki sie zdecydowales? pozdro
U mnie byl podlokietnik w standardzie ale ktos wykrecil i jak lale kupilem to juz go nie bylo.
Bylo miejsce w oparciu kierowcy. Kwestia tylko kupna i wkrecenia sruby.
A tak to mniejwiecej wyglada.
Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 225
Wysłany: Nie Lis 29, 2009 16:21
Moi drodzy nie wiedziałem gdzie wrzucić to zapytanie wiec dodam je tutaj. Czy wiecie kto sie bawi w laminacie moze ktoas ma kogos znajomego. Chciałbym dorobic sobie z laminatu te grube listwy ozdobne które w Audi a4 ida po drzwiach i na konsoli przedniej. Moze sie ktoś orientuje do kogo uderzyć w tym temacie??
Ja u siebie własnie ostatnio montowałem te listwy ozdobne ,w moim przypadku są to imitujące drewno i powiem ,ze naprawde duuuużo roboty
Poszukaj na alledrogo ja kupiłem komplet wszystkich ori za 200 zł w stanie idealnym
_________________ Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
Auto: Audi A 4 ( kuleczka)
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2008 Posty: 225
Wysłany: Wto Gru 01, 2009 12:49
no do b5 od 300 w góre troche drogo to jest jedna rzecz a drugą jest to że chciałbym to zorbic po swojemu inne kolory i cos jeszcze ale wam nie powiem co...
Auto: audi a4 1,9tdi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Paź 2007 Posty: 147
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 13:31
wolton22 napisał/a:
a gdzie to jest??
ulica nałęczowska. za takim podjazdem pod górę po prawej stronie będziesz miał żółta reklamę 'klinika plastików'. zaraz koło wulkanizacji. o ile pamiętam wszystko jest obok haków 'dakro' i sklepu 'abc'
_________________ sprzedam:
koła 16" do bmw (felgi alu + opony)
Auto: Audi A6
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 16:23
A ja wymieniłem sobie filtr powietrza.
Wszystko fajnie ale w Coupe 2.3 to trzeba trochę sie narozkręcać żeby dostać się do filtra. Troche zabawy przy tym było.
Satysfakcja po złożeniu - bezcenna
Auto: audi 100 2.3 quattro '90
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 20:24
Nie wiedzialem gdzie sie podpiac, wiec tu pytam. Czy ktoś sie orientuje, czy podlokietnik z C4 bedzie pasowal do C3 bez przeróbek? Mam fotele w wersji quattro, z tyłu plastikowa zabudowa.
Wszedzie na aukcjach piszą że z C4 pasuje do 80, 90, A6 C4, natomiast niewiem jak to jest w wannie
pozdro!
Auto: 80q Competition
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 21:40
miracledrug2, bez problemu wskoczy podłokietnik. Na pewno pod tapicerką jest nawet miejsce w stelażu na niego. Kupuj, nie ma problemu założyć. Komfort podróży jest dużo większy z podłokietnikiem.