no właśnie wiem o tym że nie ma turbiny a kolega czekereke chyba o tym nie wie więc to mu trzeba napisać drukowanymi literami w skali +300% bo chyba tego nie wie i myśli że ma większą wiedzę...
Koleżko oczy to mam dobre a z turbiną oczywiście był to żart - bo jak napisałeś zeby kolega odłączyl wentylator - nie wygladalo to na dowcip mam nadzieje ze nim było.
podsumowując... dobrze ze B4 przestało dymić
_________________ Jest: A6 C4 ACK Quattro Avant
Było: 100 C3 Biel Dubaju - na zawsze w pamięci
tak napisałem z tym wentylatorem bo rozbrajają mnie opisy tego co się dzieje i jest zauważone przy tych usterkach , jak zwykle fefnaście stron stron o niczym bo to co należało zrobić to napisałem w pierwszej odpowiedzi , a najlepiej qurwa się nie pier... tylko zamiast pisać bzdury to należy wyremontować silnik i zapomnieć o sprawie
to przy jakim przebiegu automatyczna skrzynia juz sie moze psuc?? i co tam siada ??? Moj tato ma espero 2.0 w automacie 98r 205tys i nic sie niedzieje!!
no widzisz w espero nic się nie dzieję a dla przykładu w audi 2.5 tdi v6 skrzynia zaczyna szwankować przy 130 tyś nalotu ori przebieg na 100%, w tej skrzyni kończą się tarczki od biegów , przy naprawie wymienia się sprzęgło hydrokinetyczne, olej w skrzyni oczywiste i robota 3 koła wychodzi...
ludzie się boją automatów bo nikt tym jeździć nie umie tymbardziej że wiekszość nie wymienia oelju w skrzyni bo po co.... w mnualu nie wymienialem to i tu nie bede ....
jak ktoś niedba o skrzynię to poźniej ten co go kupi ma prblem i tak powie sąsiadowi przy piwie a tamten rozpowie kolejmym sąsiagom jaki to automat jest beeee itp... i najwiecej do powiedzenia o automatach szczególnie negatywne maja osoby które nigdy nie miały z tym styczności.... kto jeździł automatem ten wie że to wygodne i raczej malo osób chce wracać do manuali