Auto: Audi Coupe , Vw Polo
Skąd: Tatary Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 106
Wysłany: Sro Maj 18, 2005 22:10
na turystycznej jest hurtownia (za 2 komisem od lublina w brame w prawo tam jest mechanik samochodowy, sprzedaja jaja, robia sport zderzaki i tam wlasnie jest mala hurtownia)
_________________ AUDI COUPE 90R 2,3 Z KLINA
AUDI COUPE 90R 2.3 B+G
VW POLO 98R 1,4 Z KLIMA
FIAT FIORINO 1,7D
POSIADAM DO SPRZEDANIA CZESCI Z , Audi 80, 90 coupe, 100 c3 c4, a6, s4, a8, v8.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Maj 20, 2005 14:23
Merpol na turystycznej na przeciwko bylych zakladow miesnych (chyba turystyczna 44 w lewo jadac od leclerka w strone lecznej w taka brame gdzie jest tez myjnia)... ceny maja spox.. taniej jak w Makro... ostatnio kupilem u nich litr oleju do kosiarki sae30 za 7 czy 8pln
Wracam do tematu.
Napiszcie gdzie można kupic w miescie oleje w dobrej cenie. Konkretnie chodzi o ok 5 litrow oleju do automatow i 4-5 l. syntetyka do silnika.
Wracam do tematu.
Napiszcie gdzie można kupic w miescie oleje w dobrej cenie. Konkretnie chodzi o ok 5 litrow oleju do automatow i 4-5 l. syntetyka do silnika.
Myślę,że u mnie można
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Wracam do tematu.
Myślę,że u mnie można
Na wycieczkę zbierasz
Baza Paliwowa Orlenu, Zemborzycką do końca w stronę zalewu, ostatnie światła w lewo, potem po schodkach, na prawo i potem na lewo w pierwsze drzwi. Kiedyś jeszcze na Pancerniaków była spora hurtownia, ale nie wiem jak teraz.
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 09:20
MACIOR napisał/a:
Drift_King napisał/a:
dan napisał/a:
Wracam do tematu.
Myślę,że u mnie można
Na wycieczkę zbierasz
Baza Paliwowa Orlenu, Zemborzycką do końca w stronę zalewu, ostatnie światła w lewo, potem po schodkach, na prawo i potem na lewo w pierwsze drzwi. Kiedyś jeszcze na Pancerniaków była spora hurtownia, ale nie wiem jak teraz.
nie wiem jak oleje ale chemię to mają z większą marżą niż w sklepach dla detalu na orlenie
i obiegac sie trzeba
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Wracam do tematu.
Myślę,że u mnie można
Na wycieczkę zbierasz
heh co Ty,wycieczki to dla tych na górze
Za sprzedaż oleju to ja nawet na dobrą sprawę premii nie czesze więc nie ma to tamto MACIORQ ,po prostu mogę pomóc koledze
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 12:26
mam pytanie gdzie kupie olej do skrzyni
syntetyk- Tutela ZC75 SYNTH ?
jakieś namiary ? i co powiecie o tym oleju ?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 17:14
pilachgt napisał/a:
wysek^^ napisał/a:
i co powiecie o tym oleju ?
fiatowski tak jak selenia do silnika
ja jednego i drugiego sie pozbylem z mojego punto - bo jakos źle mi sie kojarzy coś co jest fiatowskie
to danielu co byś polecił do fiata ? Co w skrzyni HGT jeździło ?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.