poogladac to i sobie sam moge, ale mnie interesuje cos zeby pomoc mi dobrac. Piotr ma bardzo dobre ceny na audio, wiec mozna by sie cos zastanowic. bo chyba bez radia zbyt dlugo niewytrzymam.
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 17:35
Ja bym polecał Sony...Coprawda nie mam na Mp3 ale mam radio z tej serii co wysłałeś kfaku...
Po pierwsze nie wygląda jak choinka że się świeci we wszystkie kolory tęczy jak na bazarze...
To jest tylko moje zdanie ale poparte własnym doświadczeniem z radiami Sony, a nie wiedzą teoretyczną
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 22:56
sony ma bardzo trwale radia
mam C5000R na cd i tyle co przeszlo to... tez niebawem bede myslal o jakims radyjku bo mi juz w soniaku FM nie dziala (CD dziala super nie przeskakuje nawet na wybojach i moim sztywnym zawieszeniu) ale bede szukal raczej alpina model chyba 9812RR albo ew. blaupunkta los angeles 72 (lub pokrewne)... Tobie tez polecalbym alpina (ale musialbys troche kaski dolozyc) albo wybierz w tej kwocie jakiegos soniaka... powinienes byc zadowolony!!!
Auto: VW Golf V 2.0 TDI DSG
Skąd: Czuby Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Wrz 2004 Posty: 29
Wysłany: Czw Maj 19, 2005 23:14
Kupiłem sobie ostatnio na Allegro SONY CDX-S2250S za niecałe 500 zł i bardzo ładnie się spisuje. Ma chyba wszystkie cechy, które wymieniłeś. nie wiem jak jest z wyjściem na wzmacniacz.
Konrad
[edit]
Radioodtwarzacz CD Multi Codec MP3/ATRAC 3+. Wyposażony we wzmacniacz S-MOSFET i funkcję SUB-Switch - sterowanie subwooferem.
* ID3 TAG;
* RDS EON;
* Możliwość odtwarzania CD-R/RW, CD-text;
* Moc 4 x 50 W;
* Wersja Xplod;
* Mechanizm Drive-S;
* EQ3 - 3 punktowy equalizer;
* Wyjście na wzmacniacz;
* Współpraca z pilotem-joystickiem;
* Czujnik sygnału z pilota-karty;
* Zdejmowany panel czołowy w kolorze srebrnym;
* Wyciszanie dźwięku przy telefonowaniu;
* Jasny wyświetlacz LED w kolorze niebieskim znaki w białym;
* Podświetlenie przycisków w kolorze czerwonym.
JVC jeśli chodzi o wyglad a Pioneer jesli chodzi o dźwięk... w przystepnej cenie oczywiscie, jesli chcesz zeby zajebiscie gralo to tylko BLAUPUNKT,ALPINE ale to juz inne koszta
Osobiscie wybrałbym cos z oferty Pioneera
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
... a teraz porpounuje przejść się do jakiegś sklepu CA i posłuchać sobie Sony, Pionierów, potem włączyć sobie JVC czy jakiegoś Clariona, Alpine pomijam bo zaczeli robić takie gówno i jadą tylko na nazwie.
Orientuje się ktoś czy taki:
http://www.allegro.pl/ite...atis_gw24_.html
odtwarzacz ma możliwość odtwarzania losowego plikow nagranych na nośniku(pamięć przenośna) podłączonym do USB?
Ja Ci siwy polecił bym JTP w lublinie masz linklink do mp3 sony oraz
link do strony głównej
Zawsze mozesz posłuchac i samemu ocenic co do marek znasz moje zdanie do tego dodał bym BLAUPUNKT ale inna cena chyba ze używane bys kupił
jesli chodzi o sklep ceny w miare ok i jak cos da sie rabacik wziąść Ja tam kolumny zamówiłem. Ale najwarzniejsze by tobie dzwiek sie podobał najlepiej oceniac na własne ucho, duzo zalerzy tez od głośników ... Co i jak chcesz słuchać.
dan, lepiej było założyć nowy temat zamiast odkopywać ten z przed 3 lat
Nie widzę w tym nic złego. Moje pytanie jest na tyle błahe, że nie wymaga zakładania nowego wątku. Nie moja wina, że zawsze znajdzie się na forum ktoś kto zechce odpowiadać na tematy sprzed 3 lat.