Wysłany: Nie Gru 20, 2009 14:36 Demontowanie kokpitu gdzie?
Witam, mam problem z dmuchawą w Ibizie 6L. Wcześniej piszczała czasami ale dmuchała dzisiaj rano odmówiła całkowicie posłuszeństwa. Potrzeba zdemontować cały kokpit żeby ją wymienić. Czy ktoś może polecić jakiś zakład gdzie dobrze mi zdiagnozują błedy w kompie i wymienią co trzeba?
_________________ This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name!
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Gru 20, 2009 21:04
jesli bedziesz sam chcial dzialac to najpierw wstaw auto do cieplego garazu... inaczej polamiesz plastiki ktore na takim mrozie sa sztywne jak blacha i bardzo kruche...
Sam jeśli będę działał to na bank samochód spędzi przynajmniej 24h w ogrzewanym garażu. Mam nadzieję, że do tego wiatraka się dostanę od schowka, bo z tego co wcześniej słyszałem jedyna opcja to ten nieszczęsny kokpit.
_________________ This is 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and a 100% reason to remember the name!
wydaję mi się, że pod kokpitem to możesz ewentualnie szukać silniczków klapek na obudowie nagrzewnicy jak masz klimatyzację automatyczną a silnik dmuchawy na 99,9% masz nad nogami pasażera za schowkiem
_________________ Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie...