trzeba kupić dużo piwa i czaić sie gdzieś... najlepiej w jakimś samochodzie sie skirać i obserwować.. lub jak kolega wyżej napisał, jesli masz widok na auto to kamerka, za 500,- juz kupisz jakąś jeśli nie masz. powodzenia
a ja myślę podobnie jak Kylo, zastanów się dobrze, czy w okolicy nie ma wulkanizacji, której ostatnio słabo się wiedzie lub nie otworzyli gdzieś nowej, bo gdyby to nawet miały byc dzieciaki, to pobawiłyby się dwa, góra trzy dni i by się im znudziło, a to wygląda mi na jakąś zorganizowaną akcję.
Wulkanizacji to tu w okolicy nie ma zadnej, ani szrotu/sklepu z oponami czy podobnego.
Na razie odpukac cisza chyba w temacie, przynajmniej do mnie nic nie dotarlo
Witam u mnie pod blokiem jest podobnie z tym, że ktoś natarczywie rysuję auta. Co drugi samochód przerysowany. Wiele nocy spędziłem w oknie i nic, na każdy szmer podnoszę się i patrzę na parking. Jak na razie nic nie zaobserwowałem, ale wkur*** to ja cholera, nie wiem co na to poradzić tak samo...
detektywa sobie wynajmij... wyjdzie moze wiecej jak 500pln ale powinien sie znalezc wandal... ew zacznijcie zglaszac temat policji... jak zglosi kilka/kilkanascie osob to moze zaczna cos dzialac (chociaz patrole sie czesciej beda pojawiac)...
Auto: F7P
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 22:17
Panowie jestem zdania że wczesniej czy pózniej temat KTO wypłynie..
Jestem cierpliwy, a cierpliwośc winnego zaboli..
Dzisiaj przebili autko w głebi osiedla.. akurat przy mnie wlasciciel przeklinał niebiosa..
Nie zamierzam siedziec dniami w aucie.. wracajac w nocy z punktu X do Y sam jestem w stanie dokładnie okreslic w którym samochodzie ktos siedzi..
W nocy na osiedlu niesie sie kazde głosne słowo.. nie wierze w cierpliwośc kompanów po kilku piwach oczekiwania...
na pewno dojdziemy kto to.. .. dane personalne ze zdjęciem wkleje na forum i w gazecie..
Zapłace za.. jako ogłoszenie.. UWAGA jestem Gupim młodym gniewnym i przebijam OPONY.. Drugie zdjęcie będzie po przedstawieniu się osobiscie temu Panu.. a ogłoszenie bedzie brzmiało..
Mam sine oko bo byłem Gupim młodym gniewnym ale juz nie przebijam opon.
UWAGA jestem Gupim młodym gniewnym i przebijam OPONY.. Drugie zdjęcie będzie po przedstawieniu się osobiscie temu Panu.. a ogłoszenie bedzie brzmiało..
Mam sine oko bo byłem Gupim młodym gniewnym ale juz nie przebijam opon.