Miałem ten sam problem ze swoim pugiem. Jedyny serwis gdzie mogli mi przełożyć opony zimowe/letnie na podobne felgi to OPON-SERWIS Gębka. Płaciłem co wymianę po 150zł aż w końcu kupiłem stalówki na zimę
Zawsze jeździłem na Lubartowska ale jak ostatnio dzwoniłem to podobno popsuła im się maszyna. Drugi serwis jest na Kraśnickiej 238.
Przepiszę ci numery z wizytówki bo nie wiem który aktualny, zadzwoń i się dopytaj czy dadzą radę z Twoimi felgami.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 16:27
Selo napisał/a:
Miałem ten sam problem ze swoim pugiem.
te diekielki sie nie wyciagaja?
Selo napisał/a:
Jedyny serwis gdzie mogli mi przełożyć opony zimowe/letnie na podobne felgi to OPON-SERWIS Gębka.
ja ich nie polecam bo porysowali ORI alumy od smarta (wkladajac na wywazarke nie trafili bolcem w dziure i zadarli lakier) oczywiscie sciema ze juz takie byly.... wiem ze kazdemu moze sie zdarzyc ale...
Auto: GTC
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Maj 2007 Posty: 1145
Wysłany: Czw Gru 31, 2009 16:56
Jaqub napisał/a:
ja ich nie polecam bo porysowali ORI alumy od smarta (wkladajac na wywazarke nie trafili bolcem w dziure i zadarli lakier) oczywiscie sciema ze juz takie byly.... wiem ze kazdemu moze sie zdarzyc ale...
wszędzie się zdarzają wpadki
ja Gębke polecam z 17 i 18 nie mają problemu i jak do tej pory nic mi nie porysowali, poza tym jak się boisz że coś Ci uszkodzą to możesz pójść na zakład i się po przyglądać jak to robią