w skrocie ...jak w cos przypiepszysz... to tam taka kulka jest i wyskakuje odcinajac ....pompe paliwa...:)
nie ma tam żadnej kulki
to sie kolega w czas obudzil...;) a tam własnie jest taka mala kulka.... i wlasnie ona wypada z takich malych zatrzasków..:) jak w cos przypiepszysz..:) ...o tyle mam do powiedzenia w temacie..:)
_________________ nie ma imprezy ktorej nie da sie nagłośnić..i oświetlić;)
mam pytanei jak sie dostać do nawiewu w dużym Fiacie? tzn jak są otwory na szybe gdzie dmucha powietrze, to tam mi coś wpadło no i nie jest to 5zł
w zwiazku z tym chciałby mżeby mneio ktos oświeci co siez tym przedmiotem stało, gdzie sie teraz moze znajdować i jak sie tam dostać
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
hmm.. tyle mogłem zrobić i otworzyłem ten nawiew na dole już wcześniej no ale to nie pomogło..
banani napisał/a:
bardzo prosta sprawa, rury od nawiewu dochodzą do puszki z boku
puszki z boki? sorry, ale prosiłbym dokładniej bo nie znam budowy Fiata i nazewnictwa wszystkich części..
czyli pyt nr. 1. z boku tzn gdzie?
2. jak sie tam dostać, (nie pytam o śrubokręt, którym mam coś zdjąć)
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
ta.. właśnie z garażu wyszedłem,naprawiłem ogrzewanie,sprzatnałem całe wnętrze,wypiłem kilka piw, rozgrzałem się wpychając Fiata do garażu bo koło sie zablokowało przednie (nie wiem czemu i za co sie Kazik na mnie obraził) a to co zgubiłem się nie znalazło..
o mój losie
mam pytanko czy zna ktoś blacharzo - lakiernika lub też sam podjąłby się naprawy mojego przedniego błotnika, dzisiaj miałem lekką stłuczke zależy mi na czasie !