Ostatnio zainteresowałem się wynajmowaniem toru w Biłgoraju.. co do tego tematu żadnej konkretnej informacji nie otrzymałem. Mówię głównie do osób które chciały by polatać bokiem na dośc długich łukach jakie są w Biłgoraju.
Prawdopodobnie z racji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy dnia 10 stycznia (niedziela) każdy kto będzie chciał, będzie mógł wjechać na tor i będzie mógł poszaleć za jakąś tam symboliczną opłatą (cała kasa pojdzie na wielką orkiestre).
Nie będą to żadne zawody, tylko taki jakby TRACK DAY
jeśli byliby chetni to zapraszam do pisania w tym temacie, w celu zorganizowania ekipy i ruszenia w trase
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
Nie będą to żadne zawody, tylko taki jakby TRACK DAY
z tego co wyczytałem z informacji zawartej w linku to będzie rally sprint !! wiec coś mi się nie zgadza chyba żeby napisać do organizatora aby zrobił jakiś wyjątek dla chętnych polatać bokami a my się za to odwdzięczymy dodatkową wrzutą do puszki
z tego co wyczytałem z informacji zawartej w linku to będzie rally sprint !! wiec coś mi się nie zgadza chyba żeby napisać do organizatora aby zrobił jakiś wyjątek dla chętnych polatać bokami a my się za to odwdzięczymy dodatkową wrzutą do puszki
i tak przed wjazdem musimy wrzucić do puszki co nie co, także nikt nam nie będzie narzucał czy my mamy lecieć na czas czy nie
zreszta, ani Owsiakowi ani tym dzieciom co dostaną "część" tych pieniędzy nie robi to różnicy
jak narazie widzę 3 Bumy chętne na wyjazd, to ja tam Bandziorem nei mam co jechać
podaje kontakt do: Zenona Łoja (organizatora) tel.691-753-301
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.