jednej nie da się zrobić, musisz pójść do wydziału komunikacji z tablica która ci została, dostaniesz dwie nowe tablice plus naklejka ( tak jak byś rejestrował samochód od nowa ) nie zapomnij o przepisaniu ubezpieczenia...
jednej nie da się zrobić, musisz pójść do wydziału komunikacji z tablica która ci została, dostaniesz dwie nowe tablice plus naklejka ( tak jak byś rejestrował samochód od nowa ) nie zapomnij o przepisaniu ubezpieczenia...
dostanie jedną chyba 48 zł a druga jest potrzebna po to żeby nakleić nowe naklejki przynajmniej tak było jak ja chodziłem z tablicą po kolizji
[ Dodano: Wto Sty 05, 2010 22:38 ]
ps. za 2 dni miałem nową
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 18:31
kondzio233 napisał/a:
Jaqub, zglosilem odrazu
wie moze ktos ile kosztuje wyrobienie jednej tablicy ?
tyle samo co wyrobienie dwóch
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
idziesz do wydzialu komunikacji. zdajesz im jedna tablice i dostajesz kwit ze ja oddales. jedzisz do tabalu, dajesz kwit, w przeciagu 15 minut robia Ci nowe tablice. jedzisz do wydzialu komunikacji, naklejaja Ci nowy hologram na obie blachy (tą co "oddales" i nowa bo PLACISZ ZA JEDNA TABLICE), do dowodu wbijaja adnotacje ze zostal wydany duplikat. i tyle ;d