Pilach, po jednym dajemy, bo każdy da po kilka to się do ankiety nie zmieści
[ Dodano: Sro Sty 06, 2010 21:04 ]
A i potem dym będzie że ten dał jeden, tamten pięć i już zniewaga i się poobrażają.
co ja poradze że znalazłem 3 ciekawe moim zdaniem fury - ja wcale nei chce wygrać konkursu i nei chce nowego rozpoczynać dałem te 3 bo te wg mnie były ciekawe na ok 300 samochodów, które przejżałem.
Zawsze moge 2 moje komus odstapic, bo tak jak wyzej napsialem nei zalezy mi na tym by ktorys z moich typow wygral
Pilach, po jednym dajemy, bo każdy da po kilka to się do ankiety nie zmieści
[ Dodano: Sro Sty 06, 2010 21:04 ]
A i potem dym będzie że ten dał jeden, tamten pięć i już zniewaga i się poobrażają.
co ja poradze że znalazłem 3 ciekawe moim zdaniem fury - ja wcale nei chce wygrać konkursu i nei chce nowego rozpoczynać dałem te 3 bo te wg mnie były ciekawe na ok 300 samochodów, które przejżałem.
Zawsze moge 2 moje komus odstapic, bo tak jak wyzej napsialem nei zalezy mi na tym by ktorys z moich typow wygral
Na tym to polega, byś wybrał se nienajlepszy
Zdrowa supra, z kierą po naszej stronie kosztuje od 40kpln w górę.
a może zamiast gadać głupoty będziecie dawać propozycję ??
ja uważam że daniel dobrze zrobił dając kilka fajnych aut, nie wybieramy tu usera który daje najfajniejszy samochód, tylko sam samochód
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
tylko wybierajcie nie model/marke a dany egzemplarz za dana kwote... bo wrzucic za 14.900 to mozna i spalony nowa 7demke tylko po CO? poki co czerwony mtechnik