FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Naprawa dachu Cabrio
Autor Wiadomość
Qbatron 
Widać, że się stara

Auto: Lanos 1,5 DOHC Mazda MX-5
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 14:38   Naprawa dachu Cabrio

Witam, gdzie w lublinie moge naprawic taka rzecz? Chodzi dokladnie o Lamelke nad krawedzia boczna dachu, jest ona popekana (od skladania, ze starosci - nie wiem, jak kupilem to tak bylo). Do tej pory mi to nie przeszkadzalo ale dowiedzialem sie ze to pierwszy krok do powazniejszych pekniec dachu wiec che to zrobic.

Pierwszy lepszy tapicer moze tego nie ogarnac bo to jednak mocno pracuje przy skladaniu, pozaty w srodku leca linki napinajace...

TAPWID z Niedzwicy nie podejmie sie tego, bo nie bawia sie w naprawy.

Mozecie polecic jakis zaklad?

wysek^^ 
technical monster
(^^,)

Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Sty 07, 2010 16:26   Re: Naprawa dachu Cabrio

Qbatron napisał/a:
Witam, gdzie w lublinie moge naprawic taka rzecz? Chodzi dokladnie o Lamelke nad krawedzia boczna dachu, jest ona popekana (od skladania, ze starosci - nie wiem, jak kupilem to tak bylo). Do tej pory mi to nie przeszkadzalo ale dowiedzialem sie ze to pierwszy krok do powazniejszych pekniec dachu wiec che to zrobic.

Pierwszy lepszy tapicer moze tego nie ogarnac bo to jednak mocno pracuje przy skladaniu, pozaty w srodku leca linki napinajace...

TAPWID z Niedzwicy nie podejmie sie tego, bo nie bawia sie w naprawy.

Mozecie polecic jakis zaklad?

jedź do Piotra www.cabriolety.pl

tam napewno Ci pomogą ogarniąją temat dachów bardzo dobrze także Ci napewno pomogą :)

Odpowiedz do tematu