odradzam, dziś jadłem tam pizzę...
ciasto jak w jakimś cieście(takim słodkim) kruche, mało przypominające pizze, na wierzchu wielka warstwa sera żeby nie było widać że prawie nic nie ma pod nim, albo to ze to nic nie jest praktycznie gotowe do spozycia...
jak dotychczas 3 krotna wizyta w gabinecie tortur a brzuch boli dalej
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
odradzam, dziś jadłem tam pizzę...
ciasto jak w jakimś cieście(takim słodkim) kruche, mało przypominające pizze, na wierzchu wielka warstwa sera żeby nie było widać że prawie nic nie ma pod nim, albo to ze to nic nie jest praktycznie gotowe do spozycia...
jak dotychczas 3 krotna wizyta w gabinecie tortur a brzuch boli dalej
ta pizza zawsze była śmieciowata i widzę ze się nic nie zmieniło..
wiele razy zamawiałam tam pizze i nigdy nie narzekałam..
wręcz przeciwnie uważałam ją za jedną z lepszych w LBN
czasem do pracy to nam się nawet codziennie zdarzało zamawiać..
może zmienił się ktoś na kuchni.. bo jednak od osoby sprawującej pieczę nad wyrobem ciasta zależy najwięcej.
_________________ Istnieje tylko jeden luksus prawdziwy - LuKsUs zWiAzkU z OOOO
bardzo możliwe...
wtedy był tylko kucharz i kasjerka i coś dodatkowo pokłóceni byli, dopiero później przyszła szefowa i siadła tam, to zaczęła się normalna praca a nie gadanie na cały lokal
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
z pizzeri to ostatnio zasmakowalem w pizzach z cerfura tam jest taki punkci bistro na przeciwko kas i mozna kupic na kawalki lub cala, naprawde maja dobre pizze, nabierzaco wszystko robia ale jedna wada ze ostatnio spory mlyn tam maja i popoludniu lub w weekendy to nawet 1h trzeba na pizze czekac
Auto: ropniak
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 08:21
Mustafa robi kebaby extra ,ale jak sam robi,bo pracownicy to różnie podchodzą i wtedy najeść się można ale bez polotu.
Naprawdę super kebab jest na Jana Sawy (druga uliczka za Media Markt,punkt na dole w bloku).Robią kebaby też i z baraniny i naprawdę full wypas ,a do tego kurczaczki z rożna są.Kobieta w Niedziele sprzedaje na giełdzie na pierwszym parkingu od bramy-naprawdę warto za każdym razem smaczny.
Auto: ropniak
Wysłany: Sro Maj 04, 2011 12:50
"Naprawdę super kebab jest na Jana Sawy (druga uliczka za Media Markt,punkt na dole w bloku).Robią kebaby też i z baraniny i naprawdę full wypas ,a do tego kurczaczki z rożna są.Kobieta w Niedziele sprzedaje na giełdzie na pierwszym parkingu od bramy-naprawdę warto za każdym razem smaczny." -nieaktualne
W końcu nadszedł ten dzień ,że Mustafa otworzył lokal niedaleko domu na ul.Nałęczowskiej przy Hanesco.Przed chwilą zjadłem z baraninki popiłem tureckim napojem mmmm rewelacja i co najważniejsze Mustafa za barem.
najlepszy kebab w tym momencie jest na targu na przeciwko eleclerc, wjazd w brame i odrazu po prawej stronie "pepe kebab", polecam , można sie powoływać na forum motolublin.pl to będą troche lepsze porcje super kebab mustafy jest wielkości zwykłego u pepe a sie nic nie odbija po nim i nie ma uczucia ciężkości
szczerze polecam Pepe Kebab, porcje naprawdę duże, jak dla mnie wiele większe niż u mustafy
cenowo baaardzo przystępnie, smakowo po porostu rewelacja, zawsze świeżutkie mięso, surówka i warzywka
moim zdaniem również najlepszy kebab w Lublinie