Wyrzykowski nie tuninguje tylko wymienia czesci kumpel byl u niego korasem G60 i zspiewal mu 2000zl a to to samo co on by zrobil kosztuje 1200zl na alegro walek sport i chip a wymiana tych czesci w normalnym zakladzie ok 250zl ocencie sami
nawet jeżeli to chip z Allegro za 8 zeta to i tak niezła cena za profi walek chociaż wałki Światka faktycznie są tańsze...
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Nie Maj 22, 2005 18:16
TTomek napisał/a:
seba napisał/a:
Wyrzykowski nie tuninguje tylko wymienia czesci kumpel byl u niego korasem G60 i zspiewal mu 2000zl a to to samo co on by zrobil kosztuje 1200zl na alegro walek sport i chip a wymiana tych czesci w normalnym zakladzie ok 250zl ocencie sami
nawet jeżeli to chip z Allegro za 8 zeta to i tak niezła cena za profi walek chociaż wałki Światka faktycznie są tańsze...
a nie zapomniałeś o jednym ... nie wiem jakie ceny są ale JEDNO :
nie znam jakości PRACY Pana Wyrzykowskiego jednak wiem że wmiarę szanujący sie zakład a takim chyba jest jego daje GWARANCJĘ na usługę oraz jeżeli montuje częsci za które ON przyjmuje kase również na częsci ... tak więc nie dziw się że cena jest wyższa niż za usługę ...
np. do TTomka jakbym pojechał i chciał bardzo mocno założyć CHIP z Allegro ... tylko żeby on Ci go zamówił i zamontował to teoretycznie by to kosztowało plusminus 5kPLN ... zależy jeszcze ile kosztuje remont silnika w Twoim wozie ... bo przecież jakby Ci sie silnik wysrał to miałbyś pretensje do tego co ostatnio w nim grzebał.... tak jak 90 % klijentów różnych usługodawców .. niekoniecznie zakładów mechaniki pojazdowej...
ale sie rozpisałem
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
... tylko żeby on Ci go zamówił i zamontował to teoretycznie by to kosztowało plusminus 5kPLN
bez jaj...
ja przede wszystkim nie zamawiam nie sprawdzonych części ( chipów etc...)
jeżeli jest montowane coś na życzenie klienta to jest jego sprawa...płaci za sam montaż i za montaż ja odpowiadam.(za rzeczy firmowane przez nas odpowiadamy po całości)
jeżeli zas montaż czegoś co ja zamówie jest wykonywany przez nas to oczywiście z wszelkimi konsekwencjami tej czynności...
niektórzy się dowiedzieli , że nie uciekamy przed odpowiedzialnością ...
[ Dodano: Nie Maj 22, 2005 8:26 pm ] poza tym robi sie O/T i proszę o powrócenie na właściwą drogę albo temat się zamknie
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Nie Maj 22, 2005 19:36
TTomek napisał/a:
Paweel napisał/a:
... tylko żeby on Ci go zamówił i zamontował to teoretycznie by to kosztowało plusminus 5kPLN
bez jaj...
ja przede wszystkim nie zamawiam nie sprawdzonych części ( chipów etc...)
jeżeli jest montowane coś na życzenie klienta to jest jego sprawa...płaci za sam montaż i za montaż ja odpowiadam.(za rzeczy firmowane przez nas odpowiadamy po całości)
jeżeli zas montaż czegoś co ja zamówie jest wykonywany przez nas to oczywiście z wszelkimi konsekwencjami tej czynności...
niektórzy się dowiedzieli , że nie uciekamy przed odpowiedzialnością ...
[ Dodano: Nie Maj 22, 2005 8:26 pm ] poza tym robi sie O/T i proszę o powrócenie na właściwą drogę albo temat się zamknie
w takim razie odpowiadam ... sumując poprzednie wypowiedzi Pan Wyrzykowski NIE tuninguje silników tylko przeprowadza naprawy i wymiany części
chodzi właśnie o FIRMOWANIE .... jeżeli coś sie firmuje to automatycznie bierze sie za to odpowiedzialność ... ja tam bym nie przyjął odpowiedzialności za graty sprowadzone niewiadomoskąd kupione na allegro.
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...