no opcja ankiety widzę że nie wskoczyła ale trudno na zasadzie wypowiedzi nie ot potem zliczymy liczbę głosów. za przeciw i wstrzymał
poprawiłem głosować ustawione na 14 dni żeby każdy mogł zajrzeć
.Gelo., podejdźmy do tego na luzie... Wiemy jak było że ogólnie zaangażowanie itd. ale nikt nie zwrócił uwagi na pewien nie chciany przez nas fakt. Nie wiem czy wiesz ale powstał podświadomy podział na tych z ptk i lkt. Ogólnie działania starszych członków naszego klubu są zdecydowanie odważne i dość nagłe lecz ogólnie chodzi o ponowne zjednoczenie się raczej. Uważam by jednak nie rezygnować ze wszystkich wątków ale skupić się na jednym forum, a na którymś z dwóch czy na lkt czy na ptk zostawić tylko informacje na temat spotów, nie wiem czy tak można, czy nie będzie się to sprowadzać do zamknięcia automatycznego wątków ale ogólnie wniosek dalej podstawowy że trzeba być w kupie bo jak wiadomo w niej siła... Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.
ej Pany widzę że wywołaliśmy wilka z lasu niepotrzebnie bo ankieta pokaże co ijak pod warunkiem że głosują w nim tylko osoby z grupy FSO a nie wchodzą tam...... ...... ........ żeby sobie kliknąć dla jaj .
sznurówka co ty p.......sz że jest jakiś podział nie ma żadnego to nie doktryna że ktoś ma być tu czy , tu kwestia wyboru każdego indywidualnie . nie pisz takich nie popartych twierdzeń bo tego typu posty budują zły nastrój.
A PTK znaczy to amo co LKT i to nazwa i to nazwa z magicznym słowem tuning i tu sa ludzie i tu i powinni się szanować jeśli chcą coś wspólnie stworzyć. Generalnie PTK ma dłuższą tradycje większą bazę wiedzy jeśli chodzi o FSO.
Ostatnio zmieniony przez Mariusz#1926 Sro Sty 13, 2010 19:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie mówiłem o przymusach bycia na poszczególnych forach Mariuszu Chodziło o to że część właśnie wolała ptk a część lkt, nie chcąc wytykać tu nic nikomu... dobra nie ma sensu żebym się udzielał Peace
Ja jestem zdania zeby wszyscy udzielali sie na tym forum ,a na innych forach typu PTK,AK itp dawac jedynie daty spotkan i ewentualnie zdjecia ze spotow aby pokazac ze cos sie dzieje i tym zachecic do przybywania w nasze rejony.Poniekad tez niedziwie sie Gelowi ,bo nawet patrzac na te naklejki co macie to tez wymagalo czyjegos czasu i zainteresowania,wiec to tez ma znaczenie pozniej przy ewentualnej zmianie adresu ,ze automatycznie trzeba bedzie robic nowe lub te wogole zrywac z auta .Trzeba przemyslec dokladnie sprawe.Takie jest moje zdanie
Auto: Niemieckie !
Wysłany: Sro Sty 13, 2010 20:18
moim zdaniem każdy ma prawo wyboru i niech z niego skorzysta
i nie ma co się spinać na siłę, nikogo nie będziemy tu zatrzymywali.
chcecie nowe forum "no problem" jak znajdą się ludzie zaangażowani pociągnąć temat.
ja swój głos oddałem
ps. podział zdań klubowiczów odnośnie tematu fso na lkt istniał zawsze.
niektórzy twierdzili ze zakładanie tematu na lkt jest bezsensowne.
...ale jak uda się komuś dzięki nowemu forum zjednoczyć ludzi to pogratuluje !
choć nie będzie to raczej łatwy temat bo niektórzy klubowicze czują większy związek ze swoim forum niż moherowe babcie z radiem em
powinniśmy dziękować za to że udało się tutaj stworzyć taki klub, że nie trzeba opłacać co roku serwera, ze nie trzeba zajmować się obsługą forum. Co roku rzuci się pare gr i forum opłacone. Dużo łatwiej zebrać kasę jak jest kilkuset użytkowników niż jak kilkunastu.
Poza tym jaki ogrom pracy trzeba włożyć żeby powstał nazwijmy to nowy "portal " o lubelskim FSO bo jak rozumiem ma być inne forum a do tego strona z relacjami ze spotów itd?
Jeżeli ktoś jasno powie "ja się zajme nowym wizerunkiem, nowym forum i nową stroną, jestem gotowy poświęcić czas i zajac się organizacją" to ok, a jak narazie bicie bezsensownej piany i zmienianie czegoś co jest dobre
kolejnym aspektem jest to że niektórzy użytkownicy tego forum mają oprócz pojazdów fso również inne auta i łączą jedno z drugim, bo nie mają potrzeby logowania się na kolejne forum...
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Ja swój głos oddałem dla mnie ani PTK ani LKT nie jest idealne wolałbym żeby było coś tylko "naszego" niestety nie mam takiej wiedzy informatycznej żeby się tym zająć a z chęcią bym to zrobił ale podporządkuję się woli ogółu w końcu jest demokracja a gdyby nawet powstało nowe forum to nie znaczy że ktoś musi rezygnować z udzialania się na innych.
_________________ FSO Nadszedl czas ... czas by cieszyc sie zyciem......
Ludziska ale tu jest no sorki ale taka jedna wies... kompletna nuda...
wejdzcie sobie na strone fso malopolska czy sekcja slask... chodzi zeby stworzyc cos podobnego. zebysym gdziekolwiek sie nie pojawimy byli od razu rozpoznawani. wpiszcze sobie w google kluby fso i zobaczycie co bedzie :]
jaki problem zlozyc sie na rok po te 50zl??? no jaki??? byla by kasa na srerver, byla by kasa na wszystko, bo jak by sie robilo co kolwiek hurtowo od razu to zapewne bylo by taniej :]
tylko ze jak pokazuje tu jeden z tematow srednio to wychodzi bo jak mowie zrobmy ramki to nie koszulki, koszulki nie bo zima, czapki... albo kubki itd. wiadomo ze nie wszystko na raz tylko po kolei od poczatku, nie wszystko na raz!
no dokladnie, przeciesz udzielemy sie na kilku forach w niczym to nie przeszkadza zeby miec "swoje", a nie na kocia lape
problem jest tylko w tym zeby ktos zaja sie sprawa zrobienia tego. jeak by juz sie ktos podja tego to ja od raz zaznaczam ze jestem chcetny do sprawowanie opieki nad wszystkim.
to lkt nie bardzo ma sens bo zycie toczy sie tylko w jedym temacie... nawet nie jest aktualizowana na biezaco informacja o spotkaniach... na sorki... ale jesli ma nas widac to to powinno byc priorytetem. a tym czasem w googlach o naszych spotkaniach:
15 Paź 2006 18:22 Lublin - pierwsze spotkania posiadaczy aut produkcji FSO
02.08.2009 ODBYŁ SIE SPOT FSO W LUBLINIE.
01.07.2008 |Depesze Miłość do FSO (foto+wideo)
....
_________________ "w polonezach nic się nie psuje, co najwyżej ulega naturalnemu wyeksploatowaniu"
Ostatnio zmieniony przez Maro1500 Sro Sty 13, 2010 21:26, w całości zmieniany 1 raz