Wysłany: Wto Sty 19, 2010 00:51 Auto-złom w Lublinie
Witam!
Gdzie w Lublinie są sprawdzone przez Was szroty z częściami???
Generalnie chodzi mi o regenerowaną PRZEKŁADNIĘ do POLONEZA CARO (1995)
A może ktoś ma do sprzedania !? [/b]
bardzo dobry temat, równiez chciałem go założyć..
osobiście polecam kasacje samochodów na mełgiewskiej, trafiają się auta w niezłym stanie i przy własnym demontażu niedrogo chca za te części..
no i na trasie na Wawe zaraz za kurowem jest taki piździarny złom, na nim znajdziesz raczej wszystko.. ( ale to już nie Lublin)
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
panowie...jak bedziecie gdzies latali po tych szrotach....to loknijcie czy nie ma gdzies dwoch zderzaków do DF w stanie BDB.... (przód+tył).... i pytnijcie kontrolnie o cene..:)
_________________ nie ma imprezy ktorej nie da sie nagłośnić..i oświetlić;)
panowie...jak bedziecie gdzies latali po tych szrotach....to loknijcie czy nie ma gdzies dwoch zderzaków do DF w stanie BDB.... (przód+tył).... i pytnijcie kontrolnie o cene..:)
ja szukałem prawie rok i nie było łatwo
byłem tam w sobotę ogólnie jest wszystko ale kolesie robią na odpierdol. Nie szczypią się z niczym przy rozkręcaniu. Jak już to trzeba pojechać sobie samemu i wykręcić. Oglądałem Sebie obudowy filtru powietrza to na 10 wszystkie połamane, wiązki przewodów tną i odrazu w ognisko na miedź, stoją same policyjne spanachane go granic możliwości utrafić dobrą część jest trudno bo to wszystko podrapane połamane. Na upartego trzeba by poświęcić tam z pól dnia żeby wykręcić sobie coś dobrego. Stał rover w całości ale zajechany silnik ile możliwości łączenia części w silniku tyle wycieków oleju łącznie z olejem w zbiorniku zamiast płynu tak więc naprawdę trudno o coś dobrego.