Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 09:28
_Rafi_, Grzes napisal nie o dieslu tylko o m54 w benzynie 3.0. na aukcjach w UK mozna kupic takie auta naprawde okazyjnie. e36 to tam juz oddaja prawie darmo bo sie ich nie oplaca trzymac (normy spalin i wiek i od tego maja licozne taxy itp)...
dokładnie, pisałem o benzynie nie o dieslu.
On również już ma duże rabaty u ludzi od których bierze graty gdyż jak już bierze któryś raz z kolei to dostaje taniej lub coś dostaje w gratisie. Wiadomo że dla kogoś obcego cena będzie inna a dla mnie jak się już znamy prawie 10 lat to jest cena inna.
Auto: E90 330i
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 636
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 16:50
Jaqub napisał/a:
_Rafi_ napisał/a:
Do czego ma nawiązać ta aukcja ?
do tematu... dobre auto juz w kraju od reki... jakbym byl na kupnie i chcial szybko ladna sztuke to byl bral pewnie ta...
tylko przod nie pasuje do rocznika..
Jako uzytkownik moge polecic 330d, spalanie znikome, jak jezdzisz spokojnie to w 7 l mozna sie zamknac w miescie
Trasa zaleznie od jazdy - autostrada tempomat 160 km/h spalanie ok 7.5l, trasa spokojna ok 100km/h - 5.5l
Awaryjnosc praktycznie znikoma, gumki jedynie, ale ja mam tylko 140tys km przejechane na niej
PS.czyli sa auta z malym przebiegiem w Polsce
Aha przy zakupie trzeba dokladnie przegladac egzemplarze... sprawdzac vin, komputer itd.
ładna zdzira i ponad 30tys zł i mam furke to jest 2.5 V6 ?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.