oj na czapeczkę i ja się mogę pisać, ale ludziska, za mało nas jest żeby tyle tych gadżetów naprodukować, w końcu będzie tak że nie będzie niczego, więc na listę się zapisywać i będzie wiadono co i jak.
_________________ Czekaj na mnie na światłach... spróbuj być wyrozumiały
oj na czapeczkę i ja się mogę pisać, ale ludziska, za mało nas jest żeby tyle tych gadżetów naprodukować, w końcu będzie tak że nie będzie niczego, więc na listę się zapisywać i będzie wiadono co i jak.
Dokładnie, nie zamówicie wszystkiego na raz (kwestia finansowa) proponuję robić po kolei i kieszeń tego nie odczuje. W pierwszej kolejności proponuję zamówić gadzet na który zapisze się najwięcej osób, a potem z czasem życia klubu będą zapisywać się nowe osoby na nowe gadzety.
_________________ Jest Quattro, Jest dobrze, Nie ma Quattro, Jest wanna!
Wanna Klub Polska --OOOO--
Co tu gadać co tu kryć nie da się bez jazdy żyć!!!!
no wzór nawet nawet, co do nicku na ramce to nawet ciekawe, tylko czy ich nie interesuje liczba zamówionych ramek, rozumiem że koszt taki sam, ewentualnie przy większym zamówieniu tylko na przesyłce troszke zaoszcżedzimy??
_________________ Czekaj na mnie na światłach... spróbuj być wyrozumiały
tak po glebszym przyjzeniu to tak, wszystko w sumie git, ale nie podoba mi sie ze jest nic i napis lkt, jak by to usunac reszte dac na srodek albo bez przesowania na srodek, tak z boku tez mi sie podoba
_________________ "w polonezach nic się nie psuje, co najwyżej ulega naturalnemu wyeksploatowaniu"