Auto: Audi A4 1.9TDI
Skąd: Ponikwoda Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 109
Wysłany: Sob Sty 23, 2010 14:42
pilachgt, Mój brejdak się zajmuje elektryką samochodową, ale do niego byś musiał śmignąć 20km za Lublin (Niedrzwica Kościelna). Jak nikogo nie znajdziesz bliżej to pisz.
pilachgt, Mój brejdak się zajmuje elektryką samochodową, ale do niego byś musiał śmignąć 20km za Lublin (Niedrzwica Kościelna). Jak nikogo nie znajdziesz bliżej to pisz.
nie chce zwyklego elktryka tylko kogos kto dobrze zna 7a - nie jest to latwy silnik, a poza tym moj jest wybrakowany - dlatego chce kogos kto bedzie wiedzial co jak i gdzie powinno byc
Auto: Audi A4 1.9TDI
Skąd: Ponikwoda Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 109
Wysłany: Wto Sty 26, 2010 20:32
pilachgt, byłem dzisiaj u brejdaka i pytałem czy na takim czymś się zna. Powiedział, że nie ma problemu tylko jaki to rocznik? On naprawdę potrafi cuda zdziałać
po co mialem wymieniac jak mi rozrusznik nie kreci
zreszta na holu tez nei odpala
tak jak wyzej napisalem albo ktos kto ma w malym palcu ten samochod ( i wie co to resistor pack) albo oddam go do elektryka 1km ode mnie bo nie bede na lawecie tego auta tachal gdzies przez caly lublin
po co mialem wymieniac jak mi rozrusznik nie kreci
A to już co innego ...
pilachgt napisał/a:
ale i tak najprawdopodobniej poszlachtuje go
Gdybyś go chciał puścić na przeszczepy to może bym się skusił.....
Ale moim zdaniem rób go,bo Takich Audi jak masz jest coraz mniej,są coraz bardziej poszukiwane.
Pewnie to jest jakaś mała pierdułka-musisz poprostu znaleźć specjalistę-najlepiej takiego kto tym jeżdził.
Pisz na AKP,może tam ktoś coś wie...