Kłóci się Matka z Córką....
Gdy kłótnia sięga punktu kulminacyjnego matka wykrzykuje:
- Mogłam cię połknąć, kiedy miałam Okazje....
Wędrujący turysta spotyka chłopa:
-Hej! Jak trafić do wsi? - woła do spotkanego
- Trzeba iść ścieżką prosto, potem skręcić w lewo, przejść przez pole Konopii.
Dalej będzie mówiąca rzeka...
Dlaczego specjaliści zalecają kobietom chcącym poprawić swoje współżycie z partnerem jedzenie ostryg i jogurtu?
- Bo po tym przełkną już wszystko.....
Zrobimy to na "Urząd Skarbowy"? - Pyta mąż żonę
- A jak to jest na "urząd skarbowy" ?
- Ty masz związane ręce a Ja dobieram ci się do du...y!
Jaka jest zasadnicza różnica między żonami a mężami , którzy chcą mieć dzieci?
- Żony chcą nakręcić na video poród, a mężowie sam moment poczęcia
Tatko wybierał się do pracy. W łazience mamcia go dopadła, gdyż chciało jej się bardzo seksu. Zaczęli uprawiać miłość fizyczną w pozycji "na pieska", a wtedy nagle w drzwiach stanął Jasio."Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji." - pomyślał tatko.- A ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamcie w pupę.- Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...!A Jasio krzyczy:- Super tatko, super Wyruchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał
<Grzbiet> jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych
<Grzbiet> dlatego jeden plemnik 37,5 MB
<Grzbiet> w jednym ml spermy jest 100 milionów plemników
<Grzbiet> przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy
<Grzbiet> z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę
<Grzbiet> w wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie!
<Ufiasty> jedna wada... ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy.
<Grzbiet>