Przydały by mi się opony lepsze bo trakcja na moich słaba, ale że to tylko kłoter majl także nie będę przeżywał,ciekawiej byłoby się sprawdzić gdzieś gdzie prostą zakręty dzielą.
dokładnie:P a co rovera to nie mamy niestety szans z tymi co ciągną od dołu, prawda bolesna że dopiero jak się kręci to jest cacy, bo i maksymalny moment jest po 5 tysiącach, a blos zawsze poprawia osiągi bo chodzi przecież o średnicę przez jaką przepływa nam gaz, na mikserze wiadomo jak z tym przepływem, blos to coś co na pewno daje rozwinąć skrzydła. Niestety nie mam, ale mój apel do kolegi z tymże blosem, sprawdźmy jak się to ma w stosunku do mojego. Ciekawi mnie wynik. A Kylo ma rację cóż nam z przyspieszenia skoro się gleby nie trzymamy, cóż seria to niestety seria, pozdrawiam
_________________ Czekaj na mnie na światłach... spróbuj być wyrozumiały
rover na niskich obrotach nic nie jedzie, potwierdzam. Ale ma za to fajny dźwięk odcięcia zapłonu
Jacek pamiętasz że nasz wyścig nie został do końca rozstrzygnięty? Na wiosnę robimy dogrywkę
nie ma problemu Radku, znajdziemy miejsce dla nas trzech
w publikacjach o poldku jest napisane że maksymalny moment jest przy 5tysiącach, no chyba że nie umiem czytać. dziś niestety ze względu na drugą połówkę nie mogłem zobaczyć jak Ci na blosie leci, pozdrawiam
_________________ Czekaj na mnie na światłach... spróbuj być wyrozumiały
w publikacjach o poldku jest napisane że maksymalny moment jest przy 5tysiącach, no chyba że nie umiem czytać. dziś niestety ze względu na drugą połówkę nie mogłem zobaczyć jak Ci na blosie leci, pozdrawiam