Auto: Audi
Wysłany: Pon Lut 01, 2010 08:22 wandale w Świdniku
Drodzy forumowicze, uważajcie na parking pod MOK w Świdniku, pomimo monitoringu Straży Miejskiej, straciłem w nocy z soboty na niedziele dwa lusterka. Lusterka zostały wyłamane w bardzo brutalny sposób, uszkodzone zostały nawet drzwi.
niestety chyba akurat na parking pod MOKiem (Krollem) nie ma widoku z kamer
wspólczuje strat, niestety w dzisiejszych czasach coraz więcej takich incydentów i nie tylko w Świdniku bo u nas to zbyt często sie nie zdarza.
No chyba że na LSW blachach i auto nie na tym osiedlu stoi co trzeba
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
Auto: Audi
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 08:14
Oczywiście zgłaszałem, narazie nie wiem nic w tej sprawie, ale kamera jest na rogu na budynku MOK-u. Podczas wymiany na nowe śmiem podejżewać że, to był zamiar kradzieży, bo przy jednym lusterku wykrecone do połowy były wkręty i masa sladów na lusterku po paluchach, poniszczona karoseria drzwi swiadcząca o próbie nieudanego wyrwania lusterka, a w nerwach na koniec chyba butem zostało i jedno i drugie lusterko zniszczone.