Powaznie byscie kupili Audi majac 2500000 do wydania? czy moze na sile znowu audi ma wygrac i dlatego jest oh ah rozumiem, ze jesteście zakochani do bólu ale bez przesady to jest TYLKO audi, samochód dla ludu... nudne te zabawy gdy wszędzie wygrywa jedna marka, chociaż nie jest to ani najszybsze ani najpiękniejsze ani najdroższe a już na pewno nie najmniej awaryjne auto świata. To ze jezdze fiatem to tez mam sie dać pociąć za fiata, zwykle auto, chociaż wbrew opinii "znafcóf" bezawaryjne.
a jezeli naprawde po wygraniu w lotka kupilibyscie audi to znak ze jestescie najwiekszymi frajerami świata
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Powaznie byscie kupili Audi majac 2500000 do wydania? czy moze na sile znowu audi ma wygrac i dlatego jest oh ah rozumiem, ze jesteście zakochani do bólu ale bez przesady to jest TYLKO audi, samochód dla ludu... nudne te zabawy gdy wszędzie wygrywa jedna marka, chociaż nie jest to ani najszybsze ani najpiękniejsze ani najdroższe a już na pewno nie najmniej awaryjne auto świata. To ze jezdze fiatem to tez mam sie dać pociąć za fiata, zwykle auto, chociaż wbrew opinii "znafcóf" bezawaryjne.
a jezeli naprawde po wygraniu w lotka kupilibyscie audi to znak ze jestescie najwiekszymi frajerami świata
ja się całkowicie z Tobą zgadzam, nudne to się robi...
Auto: Opel Astra F Polonez caro
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 10:10
Co jak co, ale nie kupił bym tego audi, ani to nie jest jakiś zabytek, ani nowa bryka. Mi też się podobają audi, ale nie wszystkie akurat.
Lamborghini Murcielago
Rysiek napisał/a:
ja się całkowicie z Tobą zgadzam, nudne to się robi...
ja tez podzielam to zdanie..
pomyslcie sobie macie kasy tyle ze nawet nie wiecie ile... siedzicie w gronie innych osob ktore sa w podobnym progu podatkowym... i ciekawe kto by sie przyznal ze jezdzi audi???
majac taka kase wzialbym jakiegos egzotica...