Zainstalowałem 7 nie z biosa jak to się tam robiło, wziąłem opcję zainstalowania świeżej kopii ale mi dysku nie sformatowało i chyba zostały pozostałości po xp
Z biosa nie odpala z płyty po wzięciu first boot from cd. To tak jest czy nie?
[ Dodano: Pią Lut 05, 2010 21:35 ]
Konrad, też miałem z tym problem
nie rozumiem z czym wy macie problem, instajuje sie tak samo jak vista... dla mnie 7 to gó.... praca w katalogach jest cofnięciem sie wstecz XP był i będzie KOZAKIEM!! nie wiem jak u was ale u mnie cochwila wywala jakieś błędy nawet przeglądanie zdjęć raz chodzi raz wywala error
Mam mukę z 7-ką.
Niechcący zresetowałem kompa.
Teraz tak- schrzaniło mi się AQQ [komuikator]. Usunęło mi profil. Zakładam nowy- to i nowego nie ma!
Winamp- usunęła mi się lista, ale mniejsza o to.
Poza tym, nie mogę odinstalować żadnego programu. Nie mogę usunąć zbędnego rejestru, ani niepotrzebnych plików EasyCleaner'em.
Auto: s6 i pierdoloty
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 14 razy Dołączył: 10 Kwi 2006 Posty: 592
Wysłany: Czw Mar 18, 2010 08:45
Wydaję mi się, że to sprawka jakiegoś wirusa... Często też wersje windowsów z neta mają już tam swoje poprawki... Nie koniecznie dobre... Teraz tylko zgrać dane na inny dysk i format...