Ja mam żarówki philips blue vision aa wycierać nie wycierałem ...więc może i to jest problem,najlepsza opcja wychodzi na to to chyba soczewka + 6000k z tego co tu piszecie
_________________ Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
Napewno taka chinszczyzna bedzie lepiej swiecila... chyba zartujesz...
Ja bym walił ori soczewe jak chlopaki pisali, albo wogole nie ruszal - to nie BMW na takie tjuningi Ale tyl czarny mnie sie osobiscie podoba
uwierz mi że tak.... mam u siebie ori... świecą jak w maluchu jak poapada to też gówno widać...
nie podejrzewałbym Cie o stare żarówki, ale kidy ja ostatnio miałem takie jak Ty wrażenie, zakupiłem żarówki Osramu - Nightbreaker (czy jakos tak) - niebo a ziemia poprostu. poprzednie miały około 1 roku... soczewki przyznam nie miałem, ale jak niemiec to zalozyl to powinno kukać o ile zadbane, zdawałoby się dobrze.
A te Zarowki naprawde polecam
_________________ Jest: A6 C4 ACK Quattro Avant
Było: 100 C3 Biel Dubaju - na zawsze w pamięci
Czyli soczewki gówniano świecą ?
Moze trzeba je rozebrać i wytrzec ?
tak nie wiadomo czego ale dużo użytkowników a6C4 na to narzeka...
lampy były czyszczone i nic to nie dało niestety...
czekereke napisał/a:
nie podejrzewałbym Cie o stare żarówki, ale kidy ja ostatnio miałem takie jak Ty wrażenie, zakupiłem żarówki Osramu - Nightbreaker (czy jakos tak) - niebo a ziemia poprostu. poprzednie miały około 1 roku... soczewki przyznam nie miałem, ale jak niemiec to zalozyl to powinno kukać o ile zadbane, zdawałoby się dobrze.
A te Zarowki naprawde polecam
żarówki mają niecały rok czekam tylko aż sie troche ociepli to wstawie xenon bo mam dość męczarni... niestety H1 mają to do siebie że gówniano świecą