Auto: Audi 80 B3 2.0E
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 12:07 Fotel do Audi B3
Witam,
Ostatnio złamał mi się fotel w moim Audi B3. Chciałbym się dowiedzieć od Was koledzy i koleżanki jakie mógłbym sobie teraz wstawić fotele??
Co proponujecie?
W ogóle jak rozróżnić oryginalne fotele Audi zwykłe od kubełkowych?
Z jakich modeli Audi będą pasowały fotele do mojej B3?
Dzięki za porady.
_________________ ~~DIAGNOZOWANIE I NAPRAWA USTEREK WTRYSKU MECHANICZNEGO~~ tel 505-723-585
MAti OOOO, z tego co wiem tylko z 80 i 90 B3 fotele Ci podpasuja .. B4 odpada bo tam kanapa tylna jest dzielona ..
Zależy kto co lubi, można szukać jakiś limitowanych wersji (jak np z jasnym środkiem od comfort edition) .. są i kubełki recaro z napisami quattro, ale muszą pochodzić od B3 żeby rozstaw prowadnic sie zgadzał .. kolego jest tyle mozliwości że głowa mała aby mieć kase i trochę chęci
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki,gdy stojąc rankiem przed nim,boisz się go otworzyć"
Auto: Audi 80 B3 2.0E
Wysłany: Wto Lut 16, 2010 15:08
Dowiadywałem się i można wstawić od C4 tylko trzeba trochę pogrzebać. Zobaczę jeszcze szukam, albo kupie od C4 albo od a90, w ostateczności mogę naprawić ten.
_________________ ~~DIAGNOZOWANIE I NAPRAWA USTEREK WTRYSKU MECHANICZNEGO~~ tel 505-723-585