Bossman, niby ma najnowszy sprzet jakies lasery i inne wynalazki. Nie mam zastrzezen, poza tym ze zepsul mi kolpak przy zakladaniu. Dostajesz wydruk ze wszystkimi katami przedniego i tylnego zawieszenia. Niestety nie rozwiazal mojego problemu (takiego jak Twoj i Boczka).
nom, ale mi tam wisi kierownica, po prostu chce ją puścić i patrzeć jak samochód nie zmienia toru jazdy a nie nie dość że ją trzymać mocno trzeba to jeszcze idzie w lewo jakby coś tam zobaczył...
Najtańszą wersją jest wrzucenie kółek na wyważarkę jeśli to nie pomoże to trzeba szukać winy w zawieszeniu.Też przez to przechodziłem,pojechałem na przegląd zapłaciłem niecałe 100zł pan stwierdził że żadnych luzów nie ma,a mi dalej coś stukało i kierownica krzywo stała.Dopiero jak pojechałem do mechanika zapłaciłem 40zł za sprawdzenie obu osi to wyszło,że gumy tylnego stabilizatora do wymiany,prawy drążek kierowniczy i wachacz.Porobiłem to wszystko i mam nareszcie spokój.Tylko niech ktoś zaufany sprawdzi najpierw dobrze każdy element zawieszenia bo stacje diagnostyczne to pic na wodę,a kasiorkę biorą.
_________________ بحضور رئيس الجمهورية البولندية ليخ كاتشينيس ورئيس مجلس الوزراء دوشالأرا
...no chyba, że wjade na Związkową i oczom mym ukaże się ogromny banner: "Wisnieski"
...wyguglało mi Związkowa 29 to pewnikiem tam. Taki dobry jest, czy po prostu mu sie chce w przeciwienstwie do większosci ?
u wiśniewskiego pracuje taki chłopaczek co kiedyś robił zbieżność na woce i on dobrze robi...
ew. jak u nich są kolejki to jade na długosza do samochodówki tam chłopaki robią dokładnie i szybko noi prawie za grosze ostatnio w safranie ustawiałem i skasowali mnie 40pln
...no chyba, że wjade na Związkową i oczom mym ukaże się ogromny banner: "Wisnieski"
...wyguglało mi Związkowa 29 to pewnikiem tam. Taki dobry jest, czy po prostu mu sie chce w przeciwienstwie do większosci ?
u wiśniewskiego pracuje taki chłopaczek co kiedyś robił zbieżność na woce i on dobrze robi...
ew. jak u nich są kolejki to jade na długosza do samochodówki tam chłopaki robią dokładnie i szybko noi prawie za grosze ostatnio w safranie ustawiałem i skasowali mnie 40pln
fama..., u wiśniewskiego robi starszy gość tak jak pisze koleżka wyżej taki sprzęt jak tam jest znajduję się jeszcze w jednym miejscu u gębki a ustawienie na tym czego kolwiek to banał sprzęt sam prowadzi za rękę...
A gdzie ustawią mi zbieżność i skalibrują ESP??Lenartowicz odpada z wiadomych przyczyn,chodzi mi o ustawienie zbieżności i ustawienie czujnika kąta skrętu(ESP).Dobrze żeby mieli program bo mercedesa.
_________________ بحضور رئيس الجمهورية البولندية ليخ كاتشينيس ورئيس مجلس الوزراء دوشالأرا