Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 00:51
mialem na 200sxie TSR Brno, moze nie jest to szczyt marzen ale dawały rade. Nie giely sie na byle dołku i sprawialy wrazenie solidnych z mojej strony polecam
Auto: Ford Focus
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 12:33
QSY napisał/a:
mialem na 200sxie TSR Brno, moze nie jest to szczyt marzen ale dawały rade. Nie giely sie na byle dołku i sprawialy wrazenie solidnych z mojej strony polecam
No i ich cena nie jest wygórowana...
A gdzie u nas w Lublinie można kupić najtaniej felgi tej firmy???
Wiem że INBUD FARO jest jedynym bezpośrednim dystrybutorem tej marki felg.
marcin9913, mogę Ci zaproponować te Druidsy po 1240 za komplet ze śrubami i pierścieniami. A może coś z grupy alcara? Cenę będziesz miał podobną, a wyrób jakościowo lepszy.
pandamix, mam dostęp do wszystkich felg w atrakcyjnych cenach: Alcara (AEZ, DEZENT, DOTZ, ENZO), OZ, MAK, ATT, ALUTEC, TSR, TSW. Musisz zdecydować się na model, a ja podam Ci moją cenę.
Auto: Audi A4
Wysłany: Nie Mar 14, 2010 12:31
co do tych felg druids to na allegro wyjdą dużo taniej niż kolega proponuje bo po 250 za felgę. chyba że ma inne w dobrych cenach ale myślę ze ciężko będzie przebić ta cenę a i jakoś jest dobra z tego co rozmawiałem z użytkownikami tych felg