wg mnie to gówno jest.. próbowałem tego, chodź nie użwałem dłuższego czasu lecz tylko po to by sprawdzic jak to działa.. to nic nie ma wspólnego z papierosem, to głodu nie zastąpi.. poza tym aspekty estetyczne,waga itp.. z samego siebie trudno zrobić idiote..
liczy sę silna wola no i dobra motywacja.. choć niektórzy wierzą w to że im te e papierosy pomogły, wierzą bo zapłacili za to i przeczytali że ma pomóc..
ale nie ważne są środki, ważna jest skuteczność i efekt końcowy..
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
bodek, 240 albo 280 pełny zestaw, tj fajka, kropelki itp
i to juz taki dobry zestaw jest
chyba że mało palisz, to jest jakiś pierdzielnik za 110zł, ale to podobno lipa
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Może i się rzuca palenie przez to, ale przecież pali się dla zapachu tej fajki to cały urok palenia papierosów, a ta para wodna w ogóle do mnie nie przemawia.
To tak jak byś miał w garażu 911 i mógł codziennie sobie nią polatać a wolałbyś jeździć nim na PS3.
No chyba ze komuś zależy tylko na rzuceniu uważa ze to jedyny sposób to ok
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
dzięki za sprawdzenie, 280 to jest 28 paczek papierosów czyli 580 papierosów to u mnie jakieś ok. 2 miesiące palenia..., a wiesz może ile z tego zestawu wyjdzie?
dzięki za sprawdzenie, 280 to jest 28 paczek papierosów czyli 580 papierosów to u mnie jakieś ok. 2 miesiące palenia..., a wiesz może ile z tego zestawu wyjdzie?
tyle że ten zestaw później uzupełniasz już nieco taniej samymi kroplami tak ?
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
wg mnie to gówno jest.. próbowałem tego, chodź nie użwałem dłuższego czasu lecz tylko po to by sprawdzic jak to działa.. to nic nie ma wspólnego z papierosem, to głodu nie zastąpi.. poza tym aspekty estetyczne,waga itp.. z samego siebie trudno zrobić idiote..
liczy sę silna wola no i dobra motywacja.. choć niektórzy wierzą w to że im te e papierosy pomogły, wierzą bo zapłacili za to i przeczytali że ma pomóc..
ale nie ważne są środki, ważna jest skuteczność i efekt końcowy..
E tam Ci powiem że nie do końca. Paliłem e-szluga i spodobało mi się. Może ktoś Ci dał jakąś E-MoskiewskąŁąkę.
Ja palę 9 lat i mógłbym zastąpić normalne szlugi tym plastikowym
Ja pale paczke dzinnie czasem wiecej , ten gadzet Moj kolega sobie kupił jak tylko to była nowosc oczywiscie kazdy na pokerku chciał tego sprobowac,,,,, Dla Mnie wielkie G ,albo ktos ma silna wole i chce rzucic a jak sie chce to sie potrafi . Tego substytutem papierosa nie mozna nazwac.Czułem sie jakbym pare zwykła pali a tak na marginesie Moj kolega co to kupil teraz pali normlane szlugi.....Ps Chyba ,że teraz nowa forma lansu jest palenie takiego czegos rotfl:)
Dla Mnie nie jest bo pale normlane i nie zamierzam tego shitu kupować...Jak msz rzucic to silna wole i nic wiecej.Pale bo lubie smak dymku a nie pary wodnej co po 5min chce sie palic normlanego papierosa:)
Auto: C4
Wysłany: Wto Mar 23, 2010 12:12
mpirat napisał/a:
Dla Mnie nie jest bo pale normlane i nie zamierzam tego shitu kupować...Jak msz rzucic to silna wole i nic wiecej.Pale bo lubie smak dymku a nie pary wodnej co po 5min chce sie palic normlanego papierosa:)