Auto: Audi 100 C4 Avant
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 18:58 Które studio tatuaż możecie polecić w Lublinie.
Witam zacne grono.
Dokładnie chodzi mi o studio które dobrze zrobi tatuaż ze zdjęcia, i poprawi stare tatuaże..
Może ktoś z forum robi takie cuda na ciele.
Troche poza tematem. Przegladam profil NK tego"tatuażysty z LUBLINA" zauważyłem pewne zdjecie ... jak można sobie kurka wodna, motyla noga wydziarać na plecach taki o to napis no comment... http://nasza-klasa.pl/#pr...438/gallery/176
Ostatnio zmieniony przez sebas126p Pon Mar 22, 2010 00:03, w całości zmieniany 1 raz
ja kiedys widzialem w wawie w ktoryms areszcie typa z napisem na czole - "przepraszam, że zyję"
[ Dodano: Pon Mar 22, 2010 00:33 ]
PONURY napisał/a:
Witam zacne grono.
Dokładnie chodzi mi o studio które dobrze zrobi tatuaż ze zdjęcia, i poprawi stare tatuaże..
Może ktoś z forum robi takie cuda na ciele.
Auto: Audi 100 C4 Avant
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 07:26
Szkoda bo nie mam konta na tym badziewnym portalu N K. Wiec sobie nie pooglądam.
Szukam artysty bo ten tatuaż ma dla mnie duże znaczenie. A jak wiadomo tatuaz robi sie raz na całe zycie.
Auto: TOYOTA RAV4
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 07:30
PONURY napisał/a:
Szkoda bo nie mam konta na tym badziewnym portalu N K. Wiec sobie nie pooglądam.
Szukam artysty bo ten tatuaż ma dla mnie duże znaczenie. A jak wiadomo tatuaz robi sie raz na całe zycie.
Załóż sobie jakieś fikcyjne, np. jakiś tam brzęczyszczykiewicz i sobie pooglądasz
Studio tatuażu SLAYER TATTOO (Daniel Melaniuk) 507-871-403
Gość robi tatu tak jak chcesz ze zdjęć,doatkowo portrety itp..Tradycyjnie na Naszej Klasie masz ponad 500 fotek w jego wykonaniu .Naprawdę profi robotę robi.
Studio tatuażu SLAYER TATTOO (Daniel Melaniuk) 507-871-403
Gość robi tatu tak jak chcesz ze zdjęć,doatkowo portrety itp..Tradycyjnie na Naszej Klasie masz ponad 500 fotek w jego wykonaniu .Naprawdę profi robotę robi.