Ja bym się na takie coś na 100% pisał z przyjemnoscia bym sie z bracią forumową zaznajomił . Co do terminu wydaje mi sie ze lepiej poczekac od wakacji bedzie pewniejsza pogoda i wiekszy sens wyjazdu np. nad jezioro . Nad zagłeboczem jest zaje... pole namiotowe byłoby gdzie furki ustawić
grocho ma racje pare osób w tym roku pisze maturkę i ciężko będzie się spotkać przed maturą, za dużo nauki bedzie i w ogole. Jak coś to tak jak piszecie-wakacje
Mam kawałeczek działki nad j. Piaseczno musiałbym się poważnie zastanowić nad wszystkim czy ostrej RZEŹNI tam nie będzie A pomysł jak najbardziej dobry, jestem nowy i prawie nikogo nie znam.
Nie wiem jak inni, ale ja z reguły jestem spokojny. Jak złapię krztucha to załpię zajawkę na ognisko [jeżeli będzie można] i będę cały czas coś dorzucał i jak u koleszki kiedyś na 18-tce znowu się podpalę
No chyba, że mi się coś przypomni to będę Bediego ganiał
Obora i chamówa hehe Parking na wózki jest dużyyyyy, coś około 700m2 jak nie więcej, więc spokojnie pomieści się sporo aut. Sytuacje muszę obadać, bo po pewnych tańcach miałem całą działkę zniszczoną i mamuśce się to nie spodobało A jakby nie było to Ona wyłożyła $$$.