Czytaj uważnie ...import ROSJA nie UKRAINA
Akcyze miała : Ministerstwo Finansów RY ,wiec chyba Rosja ,w sumie jak sie pali to troche jak kurz ,ale 5 zł a nie 8,70
_________________ Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem...
Ty też czytaj uważnie napisałem ze juz nie kupuje w ogóle ze wschodu bo miałem przygode akurat z ukraińskimi Dla mnie to jednym ch.... szyte czy Rosja czy Ukraina ta sama krew, ta sama mafia. Ale trzeba sie pogodzić z nimi na nowo bo te ceny które mamy teraz to paranoja . Gdzie te czasy kiedy chodziłem za łebka do kiosku ojcu po fajki, MDM-y za 2,20
Flasher-Probowalem jak Ty w skorupce od orzecha po nocniku zeglowałes -wybacz nie moglem sie powstrzymac ,ale wyraznie napsialem ....Probowałem to jak tylko było to nowoscia w Polsce kumpel sobie to sprawił i każdy kto wtedy byl na pokerku mogl to cudo wybrobowac a ten kolega co to nabyl teraz pali normlane szlugi.Dla Mnie osobiscie to jakbym pare wodna jarał a nie porzadnego dymka.Pozdrawiam
Flasher tak pitolisz aby pitolić?Nie pale, daj Mnie na testy jak czyste bede dajesz 1 tysia zakład?Czemu w Polsce ktos swojego pogladu nie może miec wyrazic własnych odczuc ???Nie wiem może ktos u Ciebie w rodzinie jest tego shitu dilerem i tak bronsiz .Dla Mnie to nie robiło roboty!!!!!!Nie przekonało Mnie , nie kupie tego Dziekuje za uwage
Auto: Audi 100 C4 Avant
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 12:56
Zaaplikuje sobie takiego e-papierosa na 200 zł niz mam wydawac 400 co miesiąc na śmierć....... i kolejny gwóźdź do trumny.....
Coś mi się wydaje że Ci co piszą ze e-papieros jest do bani nie mają na uwadze rzucić palenia wiec po chu.... się wypowiadają ????