FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
E-papieros
Autor Wiadomość
mpirat 
drifter

Auto: #ok 750km w zagrodzie
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 13:06   

Lktaudi do boju:P.wypowiadja sie bo było pytanie o e-papieroska i wypawiadaja sie jakie mieli ogranoleptyczne odczucia po tej zabawce.Jakby po tym sie naprawde nie chciało palic to skusilbym sie , sporbowalem zaplilęm i polazłem po 5min normlanego zaplić.HmMMM smierc jakos nik nikogo do palenia nie zmusza sami ludzie to wybieraja , nie pal Ponury pozyjesz 30lat dłuzej

Flasher 
Specjalista

Auto: C4
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 13:54   

mpirat napisał/a:
Flasher tak pitolisz aby pitolić?Nie pale, daj Mnie na testy jak czyste bede dajesz 1 tysia zakład?Czemu w Polsce ktos swojego pogladu nie może miec wyrazic własnych odczuc ???Nie wiem może ktos u Ciebie w rodzinie jest tego shitu dilerem i tak bronsiz .Dla Mnie to nie robiło roboty!!!!!!Nie przekonało Mnie , nie kupie tego Dziekuje za uwage

Coś strasznie narwany jesteś 8)
Moja riposta odnosiła się do Twojej wypowiedzi o skorupce i nocniku. Tak na marginesie... kiedy się urodziłem raczej już do nocnika się nie mieściłem a co dopiero pływać w skorupce po jego rozległych wodach, nawet nie staram się wyobrazić ile masz wzrostu.
Tyle z docinek...

Czasem warto się zastanowić co się pisze ponieważ na forum nigdy nie wiadomo do kogo się pisze, nie znasz mnie. nie widziałeś i nie znasz mojej przeszłości a docinki Twoim stylu sobie daruj... nie śmieszne i dawno przebrzmiałe.

Pozdrawiam... koniec OT

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Pią Mar 26, 2010 14:46   

ciekawe tylko ze nikt nic nie mowi/nie pisze na temat samej szkodliwosci nikotyny "inhalowanej" przewlekle... epapierosy sa tak zdrowe ze powinny je palic wszystkie kobiety w ciazy i karmiace :haha:

Odpowiedz do tematu