Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 22:09 CHAMÓWA NA Kraku!!!
Ten temat tyczy się wszystkich TYCH którzy byli na kraku 25.05 w środe po godz 21 po stronie Sądu!
Widze że nie którzy zachowują się nie tyle dziecinnie ale są hamscy i fałszywi.
Jestem ciekaw (domyślam sie ) kto był na tyle inteligentny i polał na moje auto KROPLE WALERIANOWE.
Jeżeli ktoś nadal ma coś do mnie to niech mi to powie prosto w twarz a nie robi takie rzeczy z moim autem!!!
Ja się dowiem kto to zrobił osobiście a wtedy też się pobawie jak jakiś szczeniak!!!!
Są pewne osoby które to widziały i były na tyle lojalne że mi o tym powiedzały.
Jeżeli znamy się na scenie lubelskiego tuningu i tworzymy jakąś paczke to chyba nie robimy sobie takiej chamówy.
No chyba że ktoś jest idiotą i Dupkiem!!!!
Dziękuje tym którzy przyczynili się do lakierowania mojej Audicy. Nie omieszkam się zrewanżować!
A Zemsta jest słodka!
jak nikogo za reke nie złapałeś to jak udowodnisz???ktos może coś powiedzieć żeby komus narobić nieprzyjemnych rzeczy ale rób jak chcesz mnie to nie interesuje
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 22:35
[quote="bart#155"]jak nikogo za reke nie złapałeś to jak udowodnisz??
Typowe powiedzenie ludzi którzy wtedy tam byli i to widzieli! Ale to nie jest pierwszy raz! Kfak napewno pamięta jak ktoś z kraka przyczepił mi coś plastikowego do audicy. Tak Kfaku dobrze przeczytałeś!!!
Widać że pewni ludzie to hosztaplery,stołecznioki,dupki bez klasy i bez wychowania.
Ktoś mnie stuknął na pożądną kase wiec oko za oko!
wiesz Angel... tak to jest... tylko szkoda ze ucierpialo Twoje autko... bo to ze sie kogos nie lubi... to nie upowaznia nikogo do niszczenia cudzej wlasnosci...
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 23:34
Angel, no glupio sie stalo. napewno nikt nie chcial wyrzadzic Ci az takiej krzywdy...
ale powiedz mi jak to mozliwe ze auto do lakierowania ?! bo nie moge tego zrozumiec? od czego i dlaczego?
Wysłany: Pon Maj 30, 2005 23:59
Krople walerianowe to taki cholerny specyfik ( Kocimietka) Koty jak to czują to dostają szału lecą po zapachu i drapiał wszystko co tymi kropelkami pachnie! Więc lakier audi + kocie pazurki = totalna MASAKRA Autka !!!
Audi juz stoi u lakiernika i na piątek bedzie gotowe ale 2.5tys z kieszeni to nawet mnie zabolało Chamówa po całości.
ANGEL , poprostu zgłoś to na policję, na krakowskim są kamery, bardzo szybko znajdziesz winnych, i za zniszczenie mienia dostaną ładną karę, a i pokryją Ci koszty malowania.
P.S napisałem jak ja bym zrobil w takim przypadku
tia tylko ze w tym przypadku zapominasz że nikt bezpośrednio nie zniszczył tego autka ...
zrobiły to kocury dachowce a te mają z reguły słabą wypłacalność chyba że ktoś myszy lubi
sprawa nie do wygrania ...
chociaż mi osobiście ciężko uwieżyć żeby kocury tak reagowały na takie zapachy
moze wrzuć jakieś fotosy ?
off:
ciekawie wyglądała Octawia (pełen wypas) po tym jak właściciel zostawił kotka w środku a podjechał w miejsce gdzie biegały sobie pieski bodajże dobermany ...
tapicerka w środku kompletnie zniszczona,dach powgniatany,naookoło porysowana ....
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Wysłany: Wto Maj 31, 2005 08:58
sorki ze sie wtracam ale mozna to przeciez załatwic prosto np. no nie wiem......... moze.... no wiecie............. powalony takiego typa w łeb i niech płaci!!!!! jak spiewał Kazik S. dla skurwysynów nie ma litości
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Maj 31, 2005 9:59 am ]
ps sukinkotów wiecie ze ta piosenka brzmi inaczej ale cenzura
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie