luz ja tylko mowie ze nie mozna generalizowac jezeli typ nie jest jakims handlarzem i nie przepierdacza jakos strasznie to moim zdaniem mozna samochod w lepszym stanie kupic z USA niz np z niemcowni...
a Ty sie tak nie spinaj tylko czytaj uwaznie
Pewnie dzwoniłeś w sprawie auta, co tam ciekawego powiedział sprzedający?? hehe pewnie, że auto sztos jak każde w ogłoszeniu.. co tam do poprawek??
pozdro
Auto: tdi
Wysłany: Sro Cze 22, 2011 11:16
KTR napisał/a:
Pewnie dzwoniłeś w sprawie auta, co tam ciekawego powiedział sprzedający?? hehe pewnie, że auto sztos jak każde w ogłoszeniu.. co tam do poprawek??
pozdro
Przekladnia do regeneracji, bo cieknie z niej. Poza tym mechanicznie bez zarzutu. Takie info dostalem przez tel.
Auto: impreza gt
Skąd: LSM Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Sie 2004 Posty: 273
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 17:51
Nyc, klocki sobie załyżyć na tył- leżą w pudełku na tylnym siedzeniu...poza tym uważam, że i tak trzeba sobie samemu auto obejrzeć z zewnątrz dokładnie i ocenić, każdy ma swoje standarty....
ważne jest także to, że za mojej kadencji ten samochód nie brał udziału w żadnej sportowej imprezie, nie był na torze itd...to sobie można zwerfikować po listach startowych, wynikach i u chłopaków na rajdowiec.pl.... ja nią długich dystansów nie robiłem, czasem nad jeziora itd max 150 km w jedną stronę, nigdy nie miałem problemów, ale szczerze też napiszę, że nie zrobiłem nią jakiegoś niesamowitego przebiegu- kilka tyś....
i faktycznie bez bicia przyznaję, że przekładnię trzeba zrobić bo się brzydko sączy, alo to też zobaczyłem dopiero na przeglądzie technicznym bo samochód stał półtora miesiąca niejeżdzony...