Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Wto Mar 16, 2010 07:59 Gdzie w lublinie zregeneruję pompę wspomagania do Audi ?
Tak jak w temacie czy coś takiego wogóle robią w Lublinie ?
Jeśli tak to proszę o jakieś namiary
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Może nie w Lublinie ale w LLB jest dobry zakład facet starszej daty ale z doświadczeniem i dobrym warsztatem. Jakbyś był zainteresowany moge podjechac i sie zapytac o koszt takiej zabawy
Auto: audi cabs 2.6 V6
Skąd: LSM Pomógł: 7 razy Dołączył: 29 Sie 2005 Posty: 1417
Wysłany: Sro Mar 17, 2010 18:11
, znalazłem jeszcze jednego magika na ul Cyprysowej przeniósł zakład z Pawiej koszt takiej naprawy to 200 zł , używka tyle samo kosztuje tak więc pewnie oddam , Brzoozka ten na turystycznej to pewne źródło ?
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Ja robiłem u goscia z Cyprysowej i polecam go w 100% tanio i bardzo dobrze.....przedewszystkim ma przyrzad do sprawdzania cisnienia pomp po regeneracji...
_________________ To moje Audi....100% zadowolenia