Auto: 330D / EVO VI RS2
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 364
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 19:30
no co ty.. nie ma zadnych problemow u mnie laezal w bagazniku w torbie na laptopa za 30zl.. i jechalem do wwa i ogladalem szeregowca rajana.. bez zadnych przycinek..
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 13:40
KIT GTO napisał/a:
Cytat:
i 19
Jaqub zamawiam pierwszy przejazd
w zasadzie z tego co slyszalem to miedzy 17 a 18 nie ma duzej roznicy (zauwazalnej) wiec mysle ze nie powinno byc tragedi na 225/35r19
KIT GTO napisał/a:
Cytat:
bo ponoc moga byc problemy z PS2 bo przeciez nie ma antiszoka
l
w niczym to nie przeszkadza, i wszystko powinno banglać
no wlasnie niekoniecznie... teraz mam alpine radio i jest ok, wczesniej jak byl soniak to roznie bywalo... jak droga byla bardziej dziurawa to kiepsko z odsluchem... zawias u mnie skrecony na maks sztywno wiec troche sie martwie
co do samej konsoli to czekam okresu swiatecznego moze beda jakies promocje na nowki i kupie takowa... polata troche jako zwykly dvd player i do gierek ORI a pozniej tjuning chip i te sprawy....
Czytam czytam i też bym się na to skusił Zasilacz to do gniazka zapalniczki się podpina ?? I jaki ekranik do tego??? Na allegro nie widzę nic interesującego.
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu
whiteraben001, tak się składa ze mam cały zestaw, tj PS2, ekranik, zasilacz do zapalniczki i wszystko co potrzebne do tego i mogę Ci to sprzedać jako komplet, bo nie używam tego
jeśli chcesz zrobię fotki i Ci pokaże, ja korzystałem dosłownie 2 razy ale uważam że jest super sprawa
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???