Auto: GTC
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Maj 2007 Posty: 1145
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 21:39
tragedii nie ma, ale na pewno popękają po roku choć może teraz robią lepsze niż jakieś 6 lat temu bo wtedy to to było jedno gówno i tak się skończyła moja przygoda z nalewkami...
szukał bym markowych używek
polecam się przejechać do tego gościa
"Protektor Bis" Mariusz Wetoszka
Elizówka, ul. 41
tel. 608023773
wlasnie szukalem w lsw i na krepcu, w lbn jeszcze nie patrzylem. u mnie nie ma nigdzie
KLOCEK napisał/a:
35 zł/szt drożej są tam nowe Dębice, nawet bym się nie zastanawiał nad regenerowaną
letnia debica to jedno wielkie g. widzialem barumki za 125, ake kurde to jest 50zł na oponie. na komplecie wychodzi 200 a tyle reduktor kosztuje trzeba na czyms zaosczedzic
Niedziaduj juz tych 35zl wolalbym poczekac z parownikiem a miec pewnosc ze ch...wa nalewka nie strzeli przy ponad 100km/h... Debica to nie taka zla oponka wcale, a jestem przekonany (niech mnie ktos wyprowadzi z bledu) ze lepsza od nalewki. No i wiesz ze oponke masz nowa na kilka lat.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 22:18
misiek napisał/a:
Debica to nie taka zla oponka wcale, a jestem przekonany (niech mnie ktos wyprowadzi z bledu) ze lepsza od nalewki. No i wiesz ze oponke masz nowa na kilka lat.
napewno nie jest to extra wyjscie ale wybor debica lub nalewki jest tylko jeden. a debica teraz daje 5 lat gwarancji na opony. zobacz na stronce sabatu jakie maja ceny bo zimowki nowe mieli w bezkonkurencyjnych cenach.
Ja mam pecha do opon i co lato musze 2 kupować I zawsze kupuje u wujka markowe używki w cenach właśnie około 80 zł za sztukę 195/50 R15 bo na nowe tez mnie nie stać na razie i zawsze jest ok Na prawdę poszukaj dobrych używek i daj spokój sobie z nalewką. Nalewka to do malucha i do poldka Kupisz a potem nie będziesz mógł wyważyć bo i takie historie słyszałem
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Kwi 07, 2010 18:17
Cytat:
80 zł za sztukę 195/50 R15
kupowalem matce ten rozmiar nowki uniroyal rainsport (tylko nie pamietam ktory model) w indeksie bodajze V, super fajne oponki za 330pln para z wysylka gratis...