Auto: audi 100 2.3 quattro '90
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 15:11 przełączniki w konsoli C3
hej. miałem spalone wszystkie żarówki od podświetlenia na czerwono w konsoli środkowej, w przełącznikach typu: grzanie siedzeń, abs, podgrz. szyby, regulacja świateł, światła przeciwmgielne. Nie mogę sobie poradzić z trzema przyciskami: 2x grzanie siedzeń i regulacja świateł. W pozostałych wymieniłem żaróweczki i jest git. W tych trzech natomiast wydaje mi się ze nie da się wymienić żarówki... cały przełącznik jest zlutowany i nie ma dojścia żeby ją wymienić. Chyba ze jednak się da?? Może ktoś jucz to robił?? Na allegro są do kupienia, ale nie mam pewności ile będą świecić;/
miracledrug2, moim zdaniem jedź na szrot i kupisz takie za grosze, od razu sprawdzisz sobie czy działają na miejscu .. Aczkolwiek moim zdaniem we wszystkich włącznikach te żaróweczki są lutowane, więc jakoś to powinno dać się zrobić ..
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki,gdy stojąc rankiem przed nim,boisz się go otworzyć"
nie kupuj żadnych przełączników, te żaróweczki na 1000% da się wymienić, wiem, bo sam wymieniałem. Potrzeba trochę cierpliwości i wszystko da się zrobić. Nie pamiętam dokładnie jak rozebrać ten przełącznik, bo robiłem to jakiś rok temu, ale gdybyś nie dał rady to w sobotę jeszcze raz rozbiorę i dam Ci znać co i jak.
Auto: audi 80 b4
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Gru 2009 Posty: 17
Wysłany: Czw Kwi 08, 2010 19:45
miracledrug2 jeśli jesteś w stanie dostarczyć je do mnie, to mogę Ci wymienić te żarówki . Jakby co to pisz na PW, zgadamy się i następnego dnia będziesz miał zrobione...
_________________ Jam dzieło wielkiej, sprawiedliwej ręki
Wyniosła mnie z gruntu potęga wszechwładna
Mądrość najwyższa, miłość pierworodna
Starsze ode mnie twory nie istnieją
Chyba wieczyste, a jam niepożyta
Ty który wchodzisz żegnaj się z nadzieją ...