Jak to jeden powiedział zajmujący się identyfikacją zwłok, to nie jest 100 ciał tylko kilkaset szczątków, także nie dziwię się rodzinom które zrezygnowały z ich oglądania.
nie twórzmy nie potrzebnych dyskusji, Rosja zachowała sie bardzo ładnie w tej całej sytuacji i nie bądźmy Polaczkami którzy na sile ich obwinią ta katastrofą. Wypadek i tyle, żeby chociaż.
DriftIsPassion, popatrz jak sie zachwała Rosja czy nawet Brazylia a jak Francja, UK, czy jeszcze jedni z Naszych wielkich "PRZYJACIÓŁ" USA... śmiech i nie chodzi mi tu o jakieś sztuczne współczucie ale chociażby o jeden dzień żałoby i zadumy nad symboliką tragedii...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Dokładnie, zgadzam sie z Ryśkiem nasi wielcy sojusznicy jak zwykle maja nas głęboko w pupie Przypomna sobie o nas jak trzeba bedzie im znowu kozłów ofiarnych do nadstawiania karku... Kiedy usłyszałem o tym co jest w Brazylii byłem w szoku, na prawde super gest z ich strony. Francja i WB maja juz doswiadczenie w olewaniu nas wtedy kiedy niepownni.... Ale przecież "Niech Polska zna swoje miejsce w szeregu". Żak Szirak
Rysiek, mówiłem o tym we wcześniejszym poście..
ale to tylko symbolika to nic nie znaczy..
Ruscy wielka żaloba, pomocni Polakom, " robia wsz co nawet nie należy do ich obowiązków"fajnie ładnie to wygląda
ale oni maja nas tak samo głęboko w duuupie jak USA i inni którzy tylko czerpia korzyści z korupcji jaka występuje w Polsce i mają nas za naród debili i tu wcale nie chodzi o wykształcenie.
protestuja ludzie, transparent " czy na pewno godzien krolow?". w sumie racja, co prawda zginal na sluzbie, ale bez przesady... powązki, aleja zasluzonych ok, ale wawel...?
Pochowanie Kaczynskich na Wawelu to juz lekka przesada ! Moze niech jeszcze go beatyfikuja. Wynika, ze po smierci powinni tez tam pochowac np. Kwasniewskiego, ktory tez byl prezydentem, a nie krolem.
Nie, no ale ten moment to złoty deszcz dla wielu nacji terrorystycznych. araby, etna, czeczeni, te wszystkie gruzje kirgistany, a nawet korea, afryka, libia, sudan, egipt...
[ Dodano: Wto Kwi 13, 2010 22:01 ]
Sam Iran jak by się wkurvvił to by zamieszał na świecie